【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
蔣狗一定見人著西裝就笑尻人做倫敦金
就連茶樓部長都係part time 倫敦金

又多一個

咩人都係中介打手同倫敦金打手

個集團好大

大到成個連登都係

個個中介咁得閒上連登

係囉,仲要個個中介有邀請碼有isp

連囝係中介呀頭
嘩!咁多post,都唔知點追好
我屌你老母成班戇尻
究竟你地平日點同蔣囝溝通?

硬食

同啲特殊人士溝通要有耐性

係好耐性, 唔係真係講到忟
條友太文塞

文塞都算,仲要好似部錄音機咁定期播放每段錄音
樓上巴打準備定錢啦, 6c信就快到
蔣狗一定見人著西裝就笑尻人做倫敦金
就連茶樓部長都係part time 倫敦金

又多一個

個集團好大

大到成個連登都係

個個中介咁得閒上連登

連囝係中介呀頭

咁撚蠢點會做到

呢個post頂頭有整合
我屌你老母成班戇尻

硬食

條友太文塞

佢覺得可以洗我地腦, 然後信佢
發夢啦
樓上巴打準備定錢啦, 6c信就快到

巧京京牙,6c信係寄掛號定就咁寄去屋企信箱,人家未收過6c信架,諗起就興奮
蔣狗呢個人言而無信 毫無誠意,邏輯可言
大話com大話 一次又一次咁作大老吹
之後為面子就話係計劃之中
ALL FUCKING PLANNED 咁撚樣
呢啲咁既人 上到法庭 個官都未必考慮佢講既野喇

都唔知佢個龜殻既朋友仔諗啲咩
我屌你老母成班戇尻

硬食

條友太文塞

佢覺得可以洗我地腦, 然後信佢
發夢啦

絕對要建議佢換過個高啲嘅枕頭,然後返屋企瞓教發夢
睇見班傻仔被中介狗撚笑死

點算,真係好多中介狗唔屌你

呢個post頂頭有整合

望住蔣仔從一個連登熱門會員變成連登玩具,真係變幻莫測

你咪繼續屈囉

蔣囝:我講嘅就係證據,你哋講嘅就係屈
睇見班傻仔被中介狗撚笑死

收皮, 個個都畀你又一隻
邊個唔係中介呀依加?

呢個post頂頭有整合

玩具都可以係熱門會員

呢個post頂頭有整合

玩具都可以係熱門會員

藍波=熱門玩具=醬囝

你咪繼續屈囉

請問邊到有屈你呢?
無誠信定無邏輯?
我唔介意你用你有限既腦袋黎諗野反駁嫁喎?
再唔係問下你個做律師既父母可以點反駁囉

呢個post頂頭有整合

玩具都可以係熱門會員

呢件玩具真係玩極都唔爛,耐玩性極高
會唔會遲早全連登都係中介狗?

你咪繼續屈囉

請問邊到有屈你呢?
無誠信定無邏輯?
我唔介意你用你有限既腦袋黎諗野反駁嫁喎?
再唔係問下你個做律師既父母可以點反駁囉

俾人踢爆咗啦,人哋媽咪係m記做架咋

個集團好大

大到成個連登都係

個個中介咁得閒上連登

連囝係中介呀頭

咁撚蠢點會做到

連登改名做中介討論區

呢個post頂頭有整合

新post放埋醬囝啲疊馬對話啦
會唔會遲早全連登都係中介狗?

連囝喺醬囝嘅plan入面, 你話啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞