【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
【聲稱中介EMAIL】

啱啱有一個聲稱自己係中介阿文嘅人EMAIL我地,你好唔合作,唔睇POST頂嘅聲明,我地係反中介呀,所以我地係絕對唔需要,亦唔會同你合作。

但我覺得EMAIL有啲奇怪,就係阿文嘅譯名會係MUN,而唔係MAN。而且,中介又點會咁大方承認自己係中介呢?唔怕我報警?的確好有疑點。

最後一點,唔洗你直說,我地都知啦。

兩句講晒:中介狗死全家。仲有唔洗扮咩中介氹我地落答,以為咁樣可以製造到證據?收皮啦弱智。

今次用咗電腦check,不但係GMAIL,而且唔係標楷體。

好智障
【聲稱中介EMAIL】

啱啱有一個聲稱自己係中介阿文嘅人EMAIL我地,你好唔合作,唔睇POST頂嘅聲明,我地係反中介呀,所以我地係絕對唔需要,亦唔會同你合作。

但我覺得EMAIL有啲奇怪,就係阿文嘅譯名會係MUN,而唔係MAN。而且,中介又點會咁大方承認自己係中介呢?唔怕我報警?的確好有疑點。

兩句講晒:中介狗死全家。仲有唔洗扮咩中介氹我地落答,以為咁樣可以製造到證據?收皮啦弱智。

無所不能其極喎
睇完新料

想問最新呢單如果十分

最猛大概幾分

其實好多都唔猛, 醬囝咩料, 大家心知啦

講真你地d料其實全部都好濕碎
係醬囝唔知點解見到芝麻街同d錄音就發晒茅亂講野出醜,啱啱又講乜鬼私家偵探
睇完新料

想問最新呢單如果十分

最猛大概幾分

係醬囝唔知點解見到芝麻街同d錄音就發晒茅亂講野出醜,啱啱又講乜鬼私家偵探

通常啲人俾人爆完怒羞成怒先會咁
睇完新料

想問最新呢單如果十分

最猛大概幾分

巴打唔敢擺電話 驚比位醬囝入
聽醬囝講有起埋父母底
睇完新料

想問最新呢單如果十分

最猛大概幾分

又多一個

又多一個啊
【聲稱中介EMAIL】

無所不能其極喎

高招,自己send俾自己黎製造證據自己唔係中介堆人

證明

仲有你講野好矛盾,人地就算係中介,但人地無呃過你同搞你,你報乜警

講矛盾邊個夠你多
【聲稱中介EMAIL】

無所不能其極喎

高招,自己send俾自己黎製造證據自己唔係中介堆人

證明

真係慘啊,有啲咩都係人哋制造證據,但自己拎出嚟個啲就係證據唔俾人質疑得
睇完新料

想問最新呢單如果十分

最猛大概幾分

承認濕碎料, 但有醬囝先煲大到件事
好撚煩, 我地冇打算搞佢中介壇嘢, 做乜要扮中介?
睇完新料

想問最新呢單如果十分

最猛大概幾分

承認濕碎料, 但有醬囝先煲大到件事

啲人一激動就會自暴其短

仲有, d分隔排版好核特

又屈我

明明係你自己send比自己

點撚算,咩都係人屈佢

又屈我

冇人屈你, 我講緊我地冇咩道理需要扮
咪對號入座, 煩

又屈我

點撚算,咩都係人屈佢

都冇話佢on99
衝出嚟, 以為攞到彩

又屈我

冇人屈你, 我講緊我地冇咩道理需要扮
咪對號入座, 煩

唔好再扮啦 潘生

明明係你自己send俾自己

點呀, 蚊先係mun呀柒頭
你有冇證據我自send?

又屈我

點撚算,咩都係人屈佢

都冇話佢on99
衝出嚟, 以為攞到彩

好撚煩, 我地冇打算搞中介壇嘢, 做乜要扮中介?

我諗你reading u

我自己打嫁喎
challenge 作者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞