【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike

你認下係咪自己電話頭四個字 唔認既話我咪爆埋後4個字

遮漏左個

老花又發作 算 呢個唔關事

唔係又做乜要認

人無恥則無敵

我本身把聲唔好,係少唱歌,同埋我就算唱,我係會唱低音歌

你何止把聲唔好

你認下係咪自己電話頭四個字 唔認既話我咪爆埋後4個字

遮漏左個

老花又發作 算 呢個唔關事

唔係又做乜要認

人無恥則無敵

我本身把聲唔好,係少唱歌,同埋我就算唱,我係會唱低音歌

你何止把聲唔好

😂😂😂😂
醬囝我覺得幾好聽喎
認真
咁大過仔第一次搵律師出律師信,都係個句,俾佢起錯個班好慘,無啦啦要揹單官司原來出俾班on9
仆街, 條女開嚟聽, 逼我聽多次

6c示意圖
咁大過仔第一次搵律師出律師信,原來出俾班on9

都係個句,俾佢起錯個班好慘,無啦啦要揹單官司

binc

仲有,請定律師幫你打官司囉

你當我9up,我咪同你黎真囉

仲有,啲錄音我無錄過架

聲似就屈我

好聽就我嘅,唔好聽就其他人用變聲器唱嚟屈你嘅。
輸打贏要
帶返個頭盔先 以上錄音全部係發夢錄
等爆電話呀

想收133呀

中介打手

全世界係咪得蔣囝一個唔係中介打手
等爆電話呀

想收133呀

中介打手

想問下你今次要告我地咩
帶返個頭盔先 以上錄音全部係發夢錄

我都要利申返係發開口夢錄嘅

好聽就我嘅,唔好聽就其他人用變聲器唱嚟屈你嘅。
輸打贏要

無講過又做乜要認

有奬金?

係啊,人哋咁得閒買個變聲器返嚟屈你啊
呢d post都係有番個互屌先好睇
前2日打沙包無晒癮
呢d post都係有番個互屌先好睇
前2日打沙包無晒癮

無錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞