【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
呢d post都係有番個互屌先好睇
前2日打沙包無晒癮

呢個好玩啲,打極唔壞架

好聽就我嘅,唔好聽就其他人用變聲器唱嚟屈你嘅。
輸打贏要

無講過又做乜要認

有奬金?

係啊,人哋咁得閒買個變聲器返嚟屈你啊

有心屈,點解唔得

你估你自己做過就代表人地都有做過咩

輸打贏要

無講過又做乜要認

有奬金?

有心屈,點解唔得

個個咁得閒有心屈你咩,咪被害妄想症發作啦

輸打贏要

無講過又做乜要認

有奬金?

醬囝前面話把聲似, 但唔係佢嚟, 你話佢把聲似變聲器
我3:00前要收到一個133電話,明白未?

有本事咪打比我

輸打贏要

無講過又做乜要認

有奬金?

醬囝前面話把聲似, 但唔係佢嚟, 你話佢把聲似變聲器

一定係變聲器啦,佢都唔認嘅

輸打贏要

無講過又做乜要認

有奬金?

有心屈,點解唔得

之前班中介玩得咁金

中介會咁得閒追住你嚟撚,唔洗搵錢?

醬囝同呢堆相割左蓆未?

醬囝同呢堆相割左蓆未?

屌你,食緊飯架

輸打贏要

無講過又做乜要認

有奬金?

有心屈,點解唔得

之前班中介玩得咁金

ys 中介唔撚搞佢都無人理佢
炒落高登炒得咁過癮
蔣仔 你之前又話出律師信 而家又話要再出律師信 但我地連第一封都未收到

無講過又做乜要認

有奬金?

有心屈,點解唔得

之前班中介玩得咁金

都費事同你個on9講,浪費時間

俾人駁到無野講就話浪費時間
有無手足同我一樣幻想到蔣仔對住個mon發脾氣之後貼啲咩起你底有料爆,一路貼一路口upup: 睇下你地仲敢唔敢串我

醬囝同呢堆相割左蓆未?

有無手足同我一樣幻想到蔣仔對住個mon發脾氣之後貼啲咩起你底有料爆,一路貼一路口upup: 睇下你地仲敢唔敢串我

心入面諗邊條仆街出賣我

無講過又做乜要認

有奬金?

有心屈,點解唔得

之前班中介玩得咁金

ys 中介唔撚搞佢都無人理佢
炒落高登炒得咁過癮

有無諗過佢口中話中介搞佢都有可能係吹出嚟
我3:00前要收到一個133電話,明白未?

你邊撚個呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞