【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
點解醬囝講咁多大話比人拆穿都可以面不紅氣不喘

無做又做乜要認

識admin果單?
上報果單?

9up同計劃黎

Cid?
律師信?
話自己冇高登ac?

頭兩樣係真

至於高登Ac,該帳戶唔係我一人獨有,係同朋友共用既

而本人獨有既Ac於2015年10月因post中介已被ban!

如需証明,我返屋企post出黎

咁你上個月話24小時道歉果隊cid 依家係邊到塞緊車?

律師信寄失左?有冇比律師費嘅收據?

點解醬囝講咁多大話比人拆穿都可以面不紅氣不喘

無做又做乜要認

識admin果單?
上報果單?

9up同計劃黎

Cid?
律師信?
話自己冇高登ac?

頭兩樣係真

至於高登Ac,該帳戶唔係我一人獨有,係同朋友共用既

而本人獨有既Ac於2015年10月因post中介已被ban!

如需証明,我返屋企post出黎

自己同自己割席
睇醫生啦醬囝
【有人報料話被性騷擾】

我地唔公開個電話出嚟,因為WHATSAPP ICON係兩個女仔,佢地張相應該被借刀,所以無謂攪到人地。個女仔EMAIL名叫KANA HA(個EMAIL名就應該係假),喺FACEBOOK度搵到兩個人都有同一個名同ICON,其中一個嘅唯一一張相入面有疑似中介LUK WAI LIM嘅相,FACEBOOK LINK如下:

https://www.facebook.com/kana.ha.7140

而且,EMAIL都係一樣用標楷體同YAHOO MAIL(唔明點解有呢個模式)
我地想先確認佢身份係咪女仔,佢又咁急趕住報料,但又唔肯聽,一定要用WHATSAPP聯絡,所以我地最後就放棄。

另外,呢個EMAIL同高登仔十三么嗰封係同一晚SEND過嚟,兩者內容都係想獲得我地電話,所以我地都只係想有方法證明對方根本唔係女仔,但奈何對方唔肯。

EMAIL對話:

我地亦攞咗WHATSAPP ICON去問三位報料巴打(分別讀禮記同慕光)
慕光同學就話冇見過,但EMAIL 入面嘅女仔聲稱係慕光學生:

其中一位禮記同學話唔清楚:

其中一位禮記同學話有印象,但搵唔到FACEBOOK確認:
點解借刀咁執着呢個字體同yahoo
追左好多頁罵戰

想知幾點再有料爆?

yahoo 係咪易申請d
追左好多頁罵戰

想知幾點再有料爆?

望下上面

強迫症
好多email 既格式好多都差唔多
睇落真心似同一個人申請
睇落真心似同一個人申請

同埋相似格式嘅EMAIL, 都係接近時間SEND出
睇落真心似同一個人申請

特別係一公開EMAIL果時, 果班鬧我地係中介狗
除左LUK WAI LIM, 其他都係同格式
仲有第一位聲稱係報料者都一樣
睇落真心似同一個人申請

格式

收皮喇 今日見你針對人用團體呢隻字黎咬就忍唔住笑
返個工姐,收工返嚟多咗咁多笑料嘅
冇爆料人點拎你唔同時期嘅相呀
睇落真心似同一個人申請

格式

細路仔真係無知

團體/團隊係中介同倫敦金常用架

點撚算,女童軍都係團體嚟架喎
睇落真心似同一個人申請

格式

細路仔真係無知

團體/團隊係中介同倫敦金常用架

蔣狗究成日食屎柯飯喇
咁係唔係每一個食屎柯飯既都係蔣狗呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞