【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
睇左幾日post都係狙擊蔣介石 本來以為你同啲咩人有仇搞成咁,但睇睇下發覺你真係好柒 咁多人爆你料都仲未識收皮猛咁出嚟丟架 越爆越多野都仲唔認
又話放長雙眼點點點又律師信又盛咁 等左幾日你都冇料嚟咁叫人點服你
最柒仲要拉埋admin落水果下先柒 搞到連巴即刻同你割席
睇怕你頭先話你啲同學同你講話冇爆你出嚟都係你自己ff出嚟 一陣又搞到你啲同學同你割席又柒多獲

點呀你睇到我呢段野係咪又想話我又一隻分身?

無做做乜要認?

醬囝你唔係話佢地唔道歉就有料爆咩?
睇左幾日post都係狙擊蔣介石 本來以為你同啲咩人有仇搞成咁,但睇睇下發覺你真係好柒 咁多人爆你料都仲未識收皮猛咁出嚟丟架 越爆越多野都仲唔認
又話放長雙眼點點點又律師信又盛咁 等左幾日你都冇料嚟咁叫人點服你
最柒仲要拉埋admin落水果下先柒 搞到連巴即刻同你割席
睇怕你頭先話你啲同學同你講話冇爆你出嚟都係你自己ff出嚟 一陣又搞到你啲同學同你割席又柒多獲

點呀你睇到我呢段野係咪又想話我又一隻分身?

無做做乜要認?

冇做唔洗起囇鋼,攞堅料出嚟
Btw 我又係分身

17個鐘後, 即係幾點?
淨係佢話識admin然後比人秒之黎我就覺得呢個人唔可信
淨係佢話識admin然後比人秒之黎我就覺得呢個人唔可信

分分鐘講完都係大我哋

17個鐘後, 即係幾點?

9點到啦
依家睇翻佢話17h果個cm已經是18hr前了
醬仔又話十點有料爆嘅 枉我咁期待mon po

可能係聽朝10點
應該係畀我爆咗?

可能係聽朝10點

實係聽朝都點啦
Hello

本人唯一獨立運作既連/高登AC

利申:一早已被JOE ban左

呢啲叫證據?
繼續同自己割席
獨立運作
套用返係蔣囝身上啦,一個ac多人共享嚟做咩?咁樣算唔算團隊
同埋點解咁多人用同一個ac啲語氣啊打字方式啊又會一樣嘅
繼續同自己割毛
你要證明你個ac有兩人共用
起碼要證明到有兩個ip地址以上login下嘛?

呢啲叫證據?

唔係證據

當年我帶頭係高登狙擊架

結果最後敗走高登

呢啲叫證據?

唔係證據

當年我帶頭係高登狙擊架

好叻啊 使唔使頒個奬俾你??
check email聽歌
(好怕比蔣仔起返轉頭 )

叫完雞上水定啱啱先拍完芝麻街

啱啱爆完料姐

我已經真真正正知道grey同馬撚達人真正身份

如果你17小時內唔刪除帖文並且就自己所作所為道歉,我會將你做中介既衰野同哄人投資既衰野,對外公開!

到時唔係淨係上fourm咁簡單,而且仲會上報!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞