【芝麻大混醬】蔣介石(翻生)同學/報料人爆料大整合

1001 回覆
32 Like 3 Dislike
咁大過仔第一次搵律師出律師信,原來出俾班on9

出到先講
消失的6c信
本來諗住食下花生入黎睇下d芝麻街相恥笑下
點知見到蔣囝氣急敗壞咁款,又話出律師信乜鳩計中計又剩
已經開始有d同情佢而笑唔出
咁大過仔第一次搵律師出律師信,原來出俾班on9

出到先講

其實大家應該用啲料轉介蔣仔比社工/精神科醫生,如果唔係長此下去,佢會連最後嘅自信都俾你整走,分分鐘變成情緒病

講出真相就有事

巴打講真相就要收6c相
蔣仔 係咪得頭4個數字所以你認唔出 使唔使我比多4個字你

你咪爆囉,我都想收133電話

仲有,唔怕同你講,我讀左柴灣ive一個月就因為medical question去左第二間ive啦

唔係應該叫medical problem咩
利申:非喇沙

medical reason
蔣仔 係咪得頭4個數字所以你認唔出 使唔使我比多4個字你

你咪爆囉,我都想收133電話

仲有,唔怕同你講,我讀左柴灣ive一個月就因為medical question去左第二間ive啦

唔係應該叫medical problem咩
利申:非喇沙

medical reason

咁到底醬仔有咩medical reason🤔
雖然蔣仔令好多人有不必要嘅麻煩,但再撚佢都冇意義,因爲佢去到一個無恥嘅境界,要小心唔好同蔣仔一樣,錯怪好人。
其實大家應該用啲料轉介蔣仔比社工/精神科醫生,如果唔係長此下去,佢會連最後嘅自信都俾你整走,分分鐘變成情緒病

講出真相就有事

巴打講真相就要收6c相

非禮,錄音就係真相?

你求9其貼張相up個電話又係真相咩

你要人信都要有實質證據架
叫你cap你又唔cap
你可以畫咗佢哋啲名咖嘛

http://m.hkgolden.com/view.aspx?type=AU&message=6627810&page=5

醬囝係柴灣ive轉校會唔會關佢事
不過醬仔你有前科
好難令人唔懷疑係咪你自己send email比自己

講出真相就有事

巴打講真相就要收6c相

非禮,錄音就係真相?

唔好做錄音機,放哂你有嘅證據,等大家睇清楚,我都想係我炒車
雖然蔣仔令好多人有不必要嘅麻煩,但再撚佢都冇意義,因爲佢去到一個無恥嘅境界,要小心唔好同蔣仔一樣,錯怪好人。

呢位中介狗一比人貼profile就淆❗️❓
老細肯定比唔足錢
醬囝係咪讀過咁多間學校都有批鬥過?

近排先開既

哦,試從中講出同我批評你嘅關係,新會員唔可以講野?

http://m.hkgolden.com/view.aspx?type=AU&message=6627810&page=5

醬囝係柴灣ive轉校會唔會關佢事

Are you on9

又想唔認?
讀到邊 批鬥到邊
https://youtu.be/7q16MpCL7Z8

聲音相似

驗耳ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞