有冇讀urban plannig/studies嘅巴絲?

864 回覆
17 Like 2 Dislike
我見ncl係 "a founder member of the Association of European Schools of Planning."
請問ncl仲有乜好野?
同我啲choice 一樣
之前月頭收到hku個邊email叫我23號去in
想問下會唔會問d好specific或者好technical既野 因為我undergrad完全唔係讀urban planning或者相關既科 但本身對呢科真心有興趣
有沒有巴打可以指點迷津 好淆底
同埋佢email入面講話個interview得十分鐘 係唔係即係individual in?
之前月頭收到hku msc in urban planning個邊email叫我23號去in
想問下會唔會問d好specific或者好technical既野 因為我undergrad完全唔係讀urban planning或者相關既科 但本身對呢科真心有興趣
同埋佢email入面講話個interview得十分鐘 係唔係即係individual in?
之前月頭收到hku個邊email叫我23號去in

知唔知房署個PLANNING GRADUATE係做咩?做完有冇機會入番規劃署?
祝你好運啦 mup都係收自己人多啦 係individual in
要熟香港規劃新聞 2030+嗰啲㗎 唔好唔prep走入去 咁樣一定冇機會
同埋好講運氣 睇邊個in你啦

mup真係好辛苦 冇passion真係唔好讀

利申:hku mup
唔係直情一樣咩?
不過我收唔到Cardiff offer
你改名改到我就嚟唔認得你
純粹係我當初睇佢個course module吸引我姐
我都thx先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞