[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
我反而想知邊隊對佢有興趣
會唔會又係 PSG?
佢要比囉 佢買曬成法甲都仲得
隻沙維水水地
爭咩吖
計我話一於賣晒pedri fdj解決咗財政問題先
之後puig 車力 gavi nico都有上場機會 仲可以重現純la masia中場
賣埋半殘fati
巴塞超市
玩到變selling club 年年以爭前4為目標
西甲阿仙奴
華爺爺=雲爺爺

我有雲爺爺 我巴洗窮
依家明顯高文樣衰同puig都唔想用
佢新寵似係gavi
所以樣衰迷同puig迷唔知有咩好嘈
Gavi如果踢到同puig差唔多
就唔洗爭啦 細4-5歲 唔洗諗都識揀
hi, 我係新人巴迷
你地好 入黎打聲招呼
但其實佢同pedri都未算真係拉馬西亞
好!
黑撚拉馬西亞 你睇下3倍人工
準備下季食救心丹
得啦知你憎黑9啦
講咗幾頁啦
仲有隻沙維 又係走
年輕化緊要過拉馬西亞
人工平 對巴塞有愛 就咩都得
猛如果成日炒飛機 我都會愛佢
只有傷心丹 or 受傷丹
迷丹
HaHa Madrid
但事實上就係高文根本就無比足夠機會比puig,未升moriba之前都已經係咁雪佢,寧願出pjanic,同pedri打足。成季打得仲少過後黎先上一隊ge moriba,你想佢點有表現?
大部分上場時間都係3-5分鐘,請問佢做左咩值得高文咁對佢?
你唔諗下點解咁多球迷,甚至主席都出聲支持佢?就係覺得佢根本值得更多機會。如果高文比足機會佢,但都踢唔起,好似trincao,689咁,根本就唔會咁多球迷撐佢。
另外,起moriba嘈話無一隊就要走之前,根本就無打算要升佢。所以根本就唔存在moriba搶走puig個位。
你第一句完全可以應用番起puig身上,佢踢得仲少過moriba一半,你都可以定型佢廢
而唔知我同你係咪睇緊同一個人,起碼我見到佢每次出黎中場多左活力,肯傳肯走,完全唔覺有幾辛苦
而gavi當然係潛力非凡,但16歲ja,打左幾場熱身賽就推佢上一隊後備?我最驚係揠苗助長。
Treat him badly 唔代表有鎖locker喎
我搵到另一篇sneijder自己夠話當年喺皇馬唔夠professional
襯而家冇太多感情就唔好睇了
激撚死你
呢到撐puig 係原罪架啦
算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞