[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
兩個都唔差 左右都踢得 小明慢慢退落黎
兩個+幼幼輪換

不過小明好似連減薪都未肯
算數 我見到咁多白色幼幼 佢真係可以走
我巴唔賣垃圾
https://youtu.be/aNnsNIdxre8

內容會有大篇幅講述尼馬係巴塞嘅經歷、美斯曾經點樣協助佢適應球隊、同埋佢選擇出走巴塞嘅原因

鐘意嘅請多多支持
Please DM me for paid promotion
其實唔難
其實都係時候換左閘,一時三刻可能冇人有佢咁高效,但一定會易適易過隊波冇咗Messi/So9
alba>messi呢招都唔係一黎就話有
但左閘近年唔係小明傷根本唔會有機會踢
真係有天份都唔夠實戰經驗夾
有天份睇落都變垃圾 之後又變番小明永續
雖然小明嘅心理質素成日影響佢嘅表現
但目前又真係冇一隻閘又好似佢同美斯咁夾得嚟
岩岩睇完 25真係自己害左自己
雲佩斯有retweet好好笑
美斯背住亞路同啊蘇一齊渡假 美斯今次唔啱喇
d字頭既人真係特別gay
你G字頭仲基
佢連返黎日子都未定😩
傳 2nd August 會返巴塞傾 contract 嘢
但有無得踢就未知...
Barça's patience with the Ilaix negotiations is running out. Their offer to the player is final. Barça are pessimistic and don't understand what's taking so long. Right now, there are no offers. He's scheduled to join Barça B's preseason camp on Sunday (via @martinezferran)
條黑撚真係好煩
天份未撚睇到 on9野就做齊曬
應該賣到30M啩放走埋丹應該可以有80M
30M 唔會掛 10M都好彩
Transfermarkt 話佢身價值25M喎
唔撚係掛 佢值半隻畜生普巴
咁佢都算多人搶,連賤種蝗都留意緊佢
而且唔好睇小吸血鬼拉奧拿ge吸血能力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞