[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
Pedri 開10M比佢
最大獲巴塞冇錢 有撚計
今年人工又全世界最多
So9仲冇天理 好彩人地有西甲
家陣留佢 就簽唔到美斯 係選擇題
我夠想巴塞大把錢
殺曬佢地?我地唔係支那 有合約精神
唉 屌
呢條黑撚個格真係普巴咁 過主
傳Collado借去比甲

點解唔loan去五大聯賽,比甲分分鐘仲差過西乙
Álex Collado will leave on loan to join Club Brugge at his own request. The player wants to return in a year time. Collado left on very good terms, there were good vibes between him, Alemany and Planes. [@ffpolo]
自尋短見
b隊係打西乙b
布拉加有歐洲賽踢下的 唔會差
打隊可以係聯賽上游嘅
隊波大半時間近返強隊打法 做主攻
去五大聯賽下游 到時打防守/反擊為主
對一個中場核心嘅打法同成長其實冇益
睇下狗保係西甲有辦你睇
高文唔鍾意論資排輩
覺得有料就上 唔係pedri上位都無咁快
嗰隊係布魯日 唔係布拉加
我反而要問點解一定要去五大聯賽

比甲衰過西乙你又講得出
我覺得demir 球感好
係Decision無咁成熟
潛力大太多
你搵件仲細過Pedri嘅b隊季尾先上來後生仔
踢嗰十場八場然後話佢踢唔起成績

然後將佢放喺同丹比利呢啲浪費場內場外大量機會
Umtiti呢類防守又唔出色又賴死唔走
霸住幾年位嘅冗員同一位置
我都唔知你係對Ilaix 太嚴苛定係丹比利太寬容
好認真
Collado都成廿二歲
呢度仲唔上位真係要走啦
Demir亦好明顯好波啲又後生啲
咁講啦 樣衰唔係廢同冇潛質
但上季未show到佢係一隊立足嘅表現
Keep主力係b隊同一隊中間走係ok
我就認同法國狗嘅躝就得
上季得三個中場係用得嘅
Busquets DeJong Pedri
然後喺pjanic 搵笨柒嘅情況下
Ilaix已經係唯一嘅選擇
你話佢唔夠班打正選
咁觀乎佢個年紀 同佢本身季尾個定位
都只係rotational player
講到尾咪又係Puig都唔撚掂先要用佢

不如話呢度對Puig有不尋常同不切實際嘅期望同偏愛好過
青訓中場暫時睇落夠班踢一隊得nico
以熱身賽黎睇 包括puig同gavi都仲係差咁d野
踢波合理性同節奏掌控唔夠好 同埋身體太差
但年齡計gavi值得期待好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞