[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
兩個一齊躝,之後de jong,pedri,影帝打足全季
咁想踢歐聯咪送埋佢同Alex Collado一齊去布魯日
等睇羅拔圖穩佔中路
布魯日心諗 你憑咩
之後無限回傳
輕鬆100%傳球成功率
我就認英文屎,google睇一頁咁大把,搵到一篇係史奈達話皇馬 treated me badly.至於真偽我就唔探討,反正我就信了

再者皇馬連Raul,卡斯,拉莫斯都當垃圾踢走,對史奈達呢d過客閪d有乜咁出奇呢
皇馬面對嘅係一班忠臣,踢得唔夠勁嘅球員,呢班球員本身冇同皇馬搞對抗的 ;
但而家巴塞面對嘅球員直頭係貪份糧高瀨死唔走/當球會係水魚,未傷就嗌要走,傷咗就話要續約嘅賤種,我又唔覺得對佢地閪d有咩問題
Loan...
同條閪黑撚,武肺 ,68比 佢差係邊
你有冇睇黑撚踢 上腳鳩推 又獨食
仲要開3倍人工 比左我點同其他人交代?
仲有以後點簽青訓?一嘈就加人工

影同Dj 上年返足工,黎生仲要加埋班
傷起上黎3個一齊傷真係唔奇

Puig 又唔洗長正選 又唔貴 想問我地點會唔攬佢?
身材佢細唔到美斯好多 點解唔比機會佢
高文廢係人都知 唔廢就唔會出68跌返個西甲出黎
第一句你都己經可以同返自己講
廢事同你嘈 同你講身形 你就拎美隊能力黎比
Gavi 我都冇站話差 兩個留曬一隊
加nico 同demi 我都好支持
但絕對唔係話要賣puig 囉
球員踢波睇品多過潛力 丹同烏迪迪就最好例子
今日仲講潛力
3年前有迷丹黨 今日有樣衰黨 真係痴撚線
真係迷影冇咁嬲
Pedri 5M

最重要係呢個board識得loan+option buy,試一年夾嘅先買,大雄嗰期亂鳩咁買
最尾就夠定型了 沙維一開始都比人屌能力唔夠
佢踢得辛苦 一向係叫做後備用 唔洗踢全場
上面你自己都講身型敢射?
上一場友誼過人敢射 走位岩又係咩呢
我地一向巴塞都唔係踢中場一力過人掛
重點佢明顯做唔到

對抗性你唔比佢多上場又點知
所以話有潛力冇品冇撚用囉
你黎黎去去都係得身型就叫潛力
睇怕出年要開返10M人工比佢 唔係驚留唔到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞