[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
主席呢世人最型嘅事係咪就係瘋狂中出shakira呢個知名皇馬球迷

型過佢啲selfie多多聲
佢manager都唔係riola
唔係咩咁可能我記錯
但我估佢應該都賣到15-20m左右
最撚憎係呢條仆街+psg
衰撚過皇緊
尼馬走左巴塞真係霉足咁耐
仲要比其他球會禁住黎搶
肯同美斯簽約未
都就嚟開咧
Braithwaite continues with his idea of staying at the club. The striker will only change his mind if he receives an offer with an interesting sporting project as well as a higher salary. [md]

傻鳩先走
我覺唔好再簽好過 呢d經理人害撚死球員
唉 成堆仆街賴死唔走
家陣點搞
講真,尼馬最仆街都係個陣想走但為左忠誠金而粒聲都唔出je
巴塞霉足咗耐主因都係巴杜老母條冚家剷啫,咁個違約金明碼實價,真係無得怨
但你揸住兩億之後鳩fing先係問題wo
傻丹我當錯判左佢潛力,但之後古天奴,基沙文兩個過億收購完全係癡線
佢一年一星先唔洗走姐
亂洗錢
但尼馬都係大仆街
轉會窗就完先走
d收購亂撚哂
古天奴當年大家j到一地都係架
華dee玩442時踢過半季好波
但跟手433就仆直
雖然尼馬係仆街,但公道講句,佢又唔算係轉會窗就完先走ge,由佢正式話要走到轉會窗完都有差唔多一個月,甚至更加早已經開始有傳言,係巴塞自己反應慢,收購又柒je
就算佢唔走,起巴杜老母帶領之下,都係會霉
但點會值一億半
個陣係利真係值
場場都出一次古一招比你睇
當年季中簽嚟踢聯賽
巴老母 買人我都當係意外
條仆街最大問題係貪 再用人唯親
啲買人敗晒巴塞家產為禍至今喎
條仆街貪污
我地巴一年搵6億左右
當人工買人青訓 洗5億
都年年一億多餘掛
所以唔會單係買賣人問題
條仆街應該所有野都貪
先會搞成咁
Pjanic umtiti送俾人咪算囉
Coutinho 丹40M 蝕住放
Braithwaite Lenglet各15M算啦,仲前排reject咗愛記話要25M留懶叻,可以憑懶叻乜嘢枱高個價
賣得出真係快手賣 差人15憶有排還
想知成個夏天有無清到一個人?
幻想好美好,但球員全部唔肯走,你都吹佢唔漲
廢普
Barça continues to negotiate with the heavyweights about the salary cut and already knows that LaLiga has stipulated August 13th to receive the new contracts. Barça is optimistic about reaching an agreement with them [sport]
Barça made an offer for the players to receive 60% of their wages this season, with the remaining 40% deferred and split across the remaining years of their deals. Busquets is open to it, Piqué approved it, Alba is reluctant, Sergi Roberto is willing to talk [el periodico]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞