[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
嘩 你真係識唔識睇
傳直線既能力冇?亂曬?
盃賽果場記唔記得前場係who?
果場全隊慢到爆係邊 塞車咁

你又屈我唔比gavi
我屌條黑撚 冇屌過gavi
我講 正選係影 Dj pedri 後備係gavi nico puig
想問一個位注冊後備有咩問題?
點解要賣佢?
點解一個咁愛巴塞嘅人會排喺條落井下石黑撚後面?
你真係要問巴老母 學你話 定型佢
拎咁嘅人工踢成咁 我都唔想定型佢
你真係要問巴老母 學你話 定型佢
拎咁嘅人工踢成咁 我都唔想定型佢
唔洗正選又唔貴又愛巴塞 即係唔勁 ?
你講緊咩了
李嘉誠唔移民係窮了有錢點會唔移民
照咁講咁猛一定唔黎巴塞
仲有d咩拉黎講轉會費 出份糧 仲有咩話puig 衰過樣衰?
你東拉西拉 又講出糧 又講潛力
又要証明唔洗正選又唔貴又愛巴塞 係等於廢
想睇你扯到去邊
你真係7夠未到而家扯到唔知邊黎証明puig廢、睇下邊個柒
所以話高文唔撚識波囉 用黑撚都唔用puig
係你話高文識波 我一直屌高文廢

身價明顯唔成正比 成半隊都唔成 屌巴老母
係得你先覺開得岩 不嬲話巴唔岩價

轉會價值係就快賣 黑撚明顯就唔岩巴 踢法屎 仲學人叫高價
又係你講轉會價值 賣得出再講

係你gag 唔gag到你攬黑撚踩puig 好柒

我全部解釋曬 分埋行比你睇都仲得
又嘈
果然見你扯東扯西 我都知我多撚餘
同你傾呢d真係得啖笑
第一次見迷樣衰黨 忍唔住

不過算鳩數 去飲t算
賣出左 踢起左覺再黎鞭我屍
家陣就真係睇死佢
PUIG 現階段的確無可能取代正選,FDJ/PEDRI 係完全無法撼動
但喺後備角度,如果球隊欠缺活力嘅,換入 PUIG 會係好選擇

上季用 MORIBA > PUIG,唔多唔少係睇好佢 potential
呢個係鐵一般事實,佢呢副 physical 打中場,肯定有衝擊力,而佢都畀到好多遠射球迷睇到。但如果講中場組織能力,PUIG 比佢好

傾佢兩個嘅定位,暫時都係以後備做出發點會好啲
不過我諗 MORIBA 都係走人架喇
唔洗再嘈 2-3年邊個叻就有結果
踢到正選位再講
咁就無謂嘈啦
諗定下個 topic
GAVI vs PUIG
咁睇佢出去咩成績
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞