[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
d
咁朗拿甸奴同伊度奧呢啲呢?踢過巴塞贏歐聯嘅榮譽黑人?唔計?
唔計
上限都應該差好多

Pedri 已經book左今年金童

未來如果某年無牙朗級數超級射手出現嘅話
Pedri拎個金球都唔奇

久保建英 唔講佢亞洲人身份 就講球技 佢搵到一隊真係立足到嘅球會先講啦
左邊d色勁似街市文具舖賣嗰d翻版玩具/卡通貼紙
其實唔係好覺佢哋兩個嘅上限係同一層次,一個上限係超越iniesta 一個只係亞洲第一
左邊d色似假貨波衫多啲
先唔講資質
一個18歲就畀大球會hold住場場正選
一個18歲就做人球夾完一隊下年又要適應下一隊,個濟遇都差好遠啦
上者sharp過下者係好正常既事
同埋諗起本田圭佑曾經叮囑過久保唔好外借出去,因為皇馬球員外借出去係冇邊個真係會返返嚟。佢話寧願喺b隊踢三四年都唔好外借

而家應驗了
揀去賤種就係抵死
Demir係咩來頭
踢過r霸?
久保呢d料通街都係啦
佢仲脆皮過Puig,點踢
吹到咁大 兒登定律好快就收山
上季踢維也納迅速嘅18歲妖童
啱啱借左比巴B仲有得買斷

上年歐聯third qualifying round已經入過波
不過輸左落歐霸
歐霸盃分組賽換入來都入過波
分分鐘安部踢一隊機會大過久保,正式升埋一隊嘅話久保真係要反省下
足球每年人才輩出,大把呢d天才,一個又一個,點樣去揀自己前路都係實力其中一環,佢唔識揀 ,而家咪咁囉
坦白講我真係唔太擔心巴塞會有人才流失嘅情況,由其中場
而家只會慢慢將影帝淡出,同埋唔好再亂鳩咁買其他隊中場返嚟
FDJ,Pedri加多個就組成以前6+8+16咁嘅鐵膽
久保收一收皮算啦,睇死佢唔會有機會喺賤種立足,賤種都有名你叫,佢連halibut都唔要就知咩料啦
Puig Nico Gavi係呢3個㗎喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞