[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
條撚樣玩撚完未姐
咩傻丹仲計串數

佢肯重用a隊 我真係唔介意無冠
係美隊慘d
呢拿潛力唔差 雖然我都鐘意久保
“Do not call me Depay, call me Memphis.
.......,” Depay added.

得架啦文西 以後唔叫你做文西啦文西
咪又係俾賤種當人球擲嚟擲去,而家仲可以笑佢當年話「皇馬前途待遇好啲」
係要俾新一代試吓㗎喇,起碼後備用下佢地吖

講真我幾睇好B隊嘅Demir Balde Nico Collado Gavi 安部

左右翼各有一個替補,中場兩個,防中一個,左閘一個,高文唔好同我講佢冇選擇
所有巴塞直去賤種既人一律當賤種處理
Alejandro Balde: "I’m aware I’m a Barcelona B player. I’m going step-by-step, you don’t have to rush things. I’ll work to have opportunities with the first team and if not I’ll continue working as I’ve always done." #Balde2024

呢啲先係真青訓
咁冇得比佢踢比賽 點佢都走
有能力咪可以名義上B隊去一隊打,仲未夠班咪一步步嚟
佢臨場都唔撚掂 一開波又唔會上新仔
一上就6個攻擊點
除左爺爺 我睇唔出邊個教練肯用幼幼多
係佢唔出得賽 佢係巴塞簽幼齒比人屌果幾個之一
呢d細 真係唔撚同 同果d黑到炭果d黑柴唔撚同
坦白講除左Demir真係有喺歐霸盃都證明過自己
安部裕葵 Collado呢啲都係遲早賣 唔會踢到一隊好耐
得法蘭個仔可以諗諗
Balde 就言之尚早都可以觀望下
下呢件都係你最憎嘅力架仔來喎

做Racist都做得consistent啲啦
半黑未黑曬唔計
狗保好明顯another level
但睇佢而家際遇都未稱得上好
真心想要久保 但睇落pedri勁d
安部其實都唔差,不過要比嘅話狗保真係another level
吓?pedri 點只勁d咁簡單呀,唔同層次喎師兄
完全唔同級數啦下話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞