[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
當出盡招都搞唔走班垃圾
為留呢位好員工 另一位公司史上最好員工就可能走人
前場太多人 丹麥佬都未清 佢點會有份
就開季
1個都未賣到
Álex Collado is leaving the team's training camp, with permission from the Club, pending a resolution over his future.

Source: 巴官方twitter
我會毫不留情咁直接解約
如果教授唔做後備都要直接解約
同埋隊長傳統要改改佢
兩個青訓,其餘兩個睇實力,咁先有競爭力

主席自拍示意圖
好少人carry 到呢個hair style
當你係主席你估又咁易改得到咩

仲有terminate contract要賠足錢
咁都有圖
韓馬利
痴撚線,要走?
唔洗解約,但一定大把方法可以逼走人,只係睇球會會否咁絕情咁解

今季如果因為咁放走Griez,咁將來d廢人一定有樣學樣瀨皮唔走
Loan
又咁講雙方合約 白紙黑字
係巴老母on9 9簽人
又破壞哂d薪酬架構

情理上 有少少上進心同厚d面皮都唔會瀨死唔走
umtiti dembele moriba 3大貪錢黑奴
無表現又大咬
點可能將Ilaix 擺埋Dembele Umtiti比較
仲有話人哋貪錢又係搞笑

前兩者純粹係廢同阻掟
Ilaix嗰啲b隊仔續約簽三倍人工都唔夠Umtiti 一半啦
moriba 上季咪又係踢唔起成績
咁耐都傾唔成
一係就係佢貪
一係就係巴狗肉酸 少少人工都比唔起
佢除咗體能跟唔上,根本無嘢挑剔到佢
Barcelona want to close Messi's renewal before the Joan Gamper Trophy game against Juventus, before August 8th. There is a lot of optimism (via @santiovalle)
moriba其實唔關人工多少事
可能係其他時侯佢要求加都好合理
但係球會面臨破產期間扭加人工就值得反感
你要球會點同其他被要求減薪既人交代?

希望佢搵到符合佢要求既球會 另謀高就
咁冇所謂 求其著 我都預佢係同美隊打機就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞