[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
睇過

66場西甲,33場係後備入替,17場被換走
5g6a
原來都有1.73,仲高過美斯,但豬紅咁一夾就散
偶有神來之筆,但唔會係頂級囉
我影狀態火熱
起碼仲可以踢多3年
其實冇問題,佢d踢法都唔洗太多體力
不過佢要讓d時間俾其他人踢咁解
PSG有迪馬利亞響度,其實佢留多一年喺日本做多年球王咪好反而會再多啲球會要
久保識諗既話好走喇 踢咩都好起碼唔使年年轉隊
其實同konrad 差唔多咁,有機會咪上一隊做下後備咁,肯定機會大過久保上皇馬一隊咁啦吓嘛
講緊事實冇吹奏我估久保會好似hakimi 咁全程俾賤種借到完約賣
就係因為冇錢先要著老翻
久保
去到孫興民level都當佢贏
咁你憑乜吹奏佢地上限差唔多
無論係個腦同體能 久保都冇優勢喎
點當佢贏Son咁嘅level係真係贏到仆街喎
好難講喎,邊有咁多錢搶人前鋒同埋呢啲係上一個主席嘅操作不過佢上一隊機會確實係細,但未係冇機會嘅
咪玩啦,吹奏狗保都要睇吓佢實際有冇咁勁先得㗎,你講create chance, passing Pedri 都贏佢幾條街啦,dribbling勁有撚用咩,佢又唔係快,有時佢有啲獨食浪射添
老老實實
冇一個球員有真正既上限
如果拎美斯做天花板既話 基本上冇人會達到

傻丹上限都高啊
係,佢球王level(fifa/winning的話)👉🏿♻️👈🏿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞