[終於到我哋一字排開!] 巴塞隆拿球迷討論區 (392)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
美隊中間廢?
🚨[ @_AdrianSnchz🥈] | Ronald Koeman does not count on Alex Collado, he prefers Demir. Barcelona are already looking to sell or loan the player.
黑撚不嬲弱弱地智
防守有佢嗰邊好似定啲
但隻閘成日撚鳩佢

巴塞回歸La masia時代係咪指日可待
你講起
阿古路又係瘋狂轉number人士來
雖然無Dani Alves咁喪
喺阿根廷我至少見過佢著過3-4款唔同number
16號佢喺鏝都著過

9同11 喺阿根廷都見過 19 20又試過
已經唔計啲外圍賽會著咩10 嗰啲
佢B隊價高三倍其實都唔係啲咩
只係驚佢個升幅咁勁 Fati Pedri嗰啲難續約
呢度成日叫人賣佢
將佢擺埋同傻丹pjanic 古天奴 Umtiti呢堆冗員一齊講本身就係侮辱
賣撚左佢算啦咁鳩煩 又唔係打起左
加比pedri都無咁嬲
上左位嘅Pedri
預備上位嘅 demir 都唔是la masia 人士
唔賣佢 點簽美斯
我講gavi nico balde
佢唔賣要降薪先留得 唔係大機會續唔到美斯
除非賣人好順
高文準備比gavi打pedri後備
Puig同moriba 位都未上到就比新人蓋過左
其實一季咁多場 dejong都要抖既
中場得影 nic
Pedri gavi
Pjanic走架喇
其實好似都無咩人
Manaj呢 入咁多波都無份?
懷疑Puig同佢都屌過高文個女
人地肯跑肯勤力肯防守,而且仲要防得唔差

咁都清無天理,貴都要睇筆錢洗得抵唔抵

我只能夠話比佢更應該要清既人有大把,清佢個急切性好低下
咁華蛇條J被邊個含過?
明顯係比佢更應該清既人清唔走先諗住清佢
呢啲雞先定蛋先既問題黎,
如果個個賴死唔走,就走去清啲好野

咁比我都賴死唔走啦
係, 明明上季入球助攻第2高
好想基沙文喺巴塞成功
即係你做老闆,有幾條廢柴員工唔肯辭工,你就炒個好員工

正常係無所不用其極咁清走d垃圾,而唔係同班垃圾妥協
冇錢
得佢最有機會賣得出
含淚賣電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞