如果港鐵好似鄭州咁大雨會唔會收皮?

441 回覆
317 Like 60 Dislike
香港最勁145mm/hour,講緊係尖沙咀only

你唔識rainfall intensity點計唔好亂up啦
一樣還一樣啦屌你老母 我夠知香港啲排水系統做得好啦 有英國照住點會差啊

問題你唔識喺到9up話145只係尖沙咀only真係好柒
乜geog有教rainfall intensity架咩 你似連geog都唔識喎屌
唔知台灣人見到個對比有咩感想
會唔會話台政府簡直英明
睇黎真係弱智 無得救 你喜歡啦
全世界都係咁既野講到得香港係咁 陰公
真心見識到咩叫弱智覺得自己最醒
係 咁鄭州一個監測站地方就可以代表晒7個香港咁大既鄭州 唔比有啲地方係落到300mm

喂真心你去驗腦啦 唔識仲要沖出黎柒
香港雨量監察站唔係得尖沙咀一個地方架 唔係點整到你上面個全港雨量分布圖啊弱智仔 你老母係咪做雞生咗你個弱智出黎啊

香港最少有45個監測站分怖全港去量度雨量架on9仔 之後再用數學模型去修直同計算得出全港既雨量分布圖架 最撚蠢仲要沖出黎話人唔識
救命啊好撚尷尬啊 點解你可以將係人都知阿媽係女人既野講到係秘笈咁既
係 所以唔比天文台個雨量係特別高 唔比好多地方低過145 鄭州大香港7倍 人地度到個200mm就一定係最高果個 唔比好多地方落到300 400

屌真係估唔到上連登都見識到咩叫弱智沖出黎柒
哇好醒 你點知架

睇你智商都知你似支那仔
痴撚線個on9仔睇黎真係弱智 睇到我好心寒

唔會再覆佢 比佢自己慢慢打飛機自己好醒 一知半解就沖出黎扮專家以為自己好撚醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞