“真”高質電器傢俱討論(17)

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
有冇人個濾水器係駁本身個水龍頭而唔係加多個水龍頭?會唔會搞到水壓唔夠?打算買啲伸縮龍頭 諗緊濾水點搞好
你呢set應該係跟isiflex
isiflex係咪無咁襟?
之前睇過 希望無錯

最渣最平應該係comforflex 面係膠
中間有款metaflex 好多圈果種
ishiflex貴d 應該最好 不銹剛面
Thanks 巴
有無大門房門既門鉸介紹
同埋係咪大門都要裝埋門鼓?
想裝天花式浴室寶,想知邊部暖啲,想沖涼熄熱水都冇咁凍,成日唔捨得沖完涼
電器鋪話kdk 40 > 草津 > kdk30
有冇巴打用過kdk同草津比到意見
我見草津w數最低
toto
拉出式龍頭就加唔到濾水器,除非用Grohe果隻二合一龍頭
其實面盆又無話咩牌子好,但最緊要係座廁姐。
但每隻牌子既白都唔同,睇你廁所係用咩燈。
TOTO白得黎偏灰
Kohler白得黎偏黃
其實香港d 訂做傢俬係咪都係大陸做,好驚有蟲

入伙前做滅蟲係咪真係有用
一係裝 3M 連LED龍頭 (枱下安裝) 果隻
一係就只係枱下安裝, 即係所有出水都係過濾左, 無得自己分
sorry, 有D 1999
求神拜佛唔好出事
一黎到就掃de粉預防
有得分嫁,Grohe有隻係管中管但價錢要去到6000幾成set
有冇人知道LG洗衣機(大眼雞)本身跟個條入水同埋出水後有幾長?

裝修師傅提我最好預米半長

我買咗部機同舖頭個sales講

個sales話呢啲野佢安排唔到
係wo, 但就無得用自己買既hansgrohe伸縮龍頭
就係驚濾晒所有出水會出水太慢 所以應該都裝兩個龍頭算
我都準備係咁,德馬買Hansgrohe 伸縮龍頭+ 香港買 Blanco Naya 6, 叫師父開多個孔係右邊/左邊
裝多個濾水龍門算
就係驚濾晒所有出水會出水太慢 所以應該都裝兩個龍頭算
我都準備係咁,德馬買Hansgrohe 伸縮龍頭+ 香港買 Blanco Naya 6, 叫師父開多個孔係右邊/左邊
裝多個濾水龍頭算
梳化有咩牌子推介
請教各位師兄,有樣嘢一直困擾住,家中屎坑沖廁後水箱上水時好大聲好嘈,請問可以點解決?
會關波曲事嗎?用緊福馬波曲
夜晚沖廁真係會嘈配家人😭😭😭
感激
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞