“真”高質電器傢俱討論(17)

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
蝸居面積有限
想問下邊度有薄身sofa賣,我睇cheers, giormani, 實惠果d好多都900mm深
睇下日本果d 好多800mm 或以下
邊度有日本果d sofa?
唔同舖頭唔同規定,同埋裝修預三個月,最後分分鐘唔知要幾耐

所以你建議 電視 唔好搞住?到時收左樓準備裝先買?
我估都ok嘅,不過你係問下佢如果過咗150日會點😂 有d鋪頭話3個月,過左要比存倉,但最後又唔收(冇提過)。因為有時d promotion真係幾吸引

反而如果要買外國傢俬就真係可以半年前買,因為可以真係等好耐)
本身鏡櫃想搵佢地整,好撚貴
好! 唔該曬
ALOT
Outofstock
但淘寶運sofa落黎好似有d麻煩咁
check過 有d貴
原來係咁
閒閒都三四萬一張
施耐德制面最平係咪荃灣果間?
油麻地燈鋪試過買平過荃灣
但唔爭得好多
今年施耐德又加左次價 你當面價7折左右
睇你買幾多個同咩款

請教各位巴打
我想清洗呢款西門子抽趟式抽油煙機內隔油濾網
我依箭嘴方向向內壓都抽唔到出嚟
想請問係唔係有lock或螺絲鎖死咗?
有冇鋪名?
係咪多數都有現貨,定要訂貨?
想買RainShower 比新屋用。

有幾個問題想問一問,如果本身新屋已經有恆溫熱水爐。
型號: Stiebel Eltron DHE 18/21/24 SLi
http://www.aplusgroup.hk/project/dhe-sli-2/

買Rainshower 既話,應該係買恆溫定非恆溫(手動調較)比較好?問過幾間旺角街鋪,個sales講到1999 完全唔知佢想表達d 咩。

Rainshower 應該買hansgrohe 定Kohler 比較耐用?有冇款式推薦?係咪德馬買就會岩香港用?
有冇話需要教到個熱水爐好熱先出到正常溫度水? 嗰日旺角個Sales 喺度講,恆溫熱水爐配恆溫水龍頭。有機會個熱水爐會唔着,冇熱水到。但我完全聽唔明佢嘅邏輯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞