“真”高質電器傢俱討論(17)

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
地漏有無話邊款比較好
Thanks Ching

有冇咩款式推介?平平地唔想太貴既話Crometta s240, ‎27267000 會唔會係好選擇?

https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B01LLRHDPU/ref=ewc_pr_img_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1
問個on9問題,有冇人洗衣機個入水喉由洗手盤果個條入水喉 T出來的?

而家間屋,本身on99冇預洗衣機,條洗衣機喉封左。
冷氣機係咪推薦三菱電機?
1/1.5/2.5匹變顏冷暖邊個型號好啲?
睇文話LN 係GS 大機散熱
咁yk比邊款好啲?
建議唔好,除非你裝修一定就到佢size
一般都係比你hold 3個月,但裝修總有delay
另外你裝修完可能尺吋會唔同,例如批蕩/防水/改喉
你肯定你預位擺得落同推得入先好
淘寶買最大問題係你冇得試,sofa真係你坐過先知好唔好坐
就算鋪頭賣淘寶貨都好,起碼你試過
咁無辨法都要照T 啦
施耐德制面係邊度買平?
新裝修想全屋做 智能燈,邊到買最齊料,齊款 thx
淘寶
冇 logo 既電制, M2K 好唔好?有冇其他牌子推薦?
恒温爐唔好配恒温龍頭

恒温龍頭個原理係用個冷縮熱漲金屬組件去控制冷熱水比例

如果你熱水爐已經恒左温,變相叫個龍頭淨出熱水,咁樣唔係個金屬恒温組件既理想狀態
英馬揀 M2K/BG/Knightsbridge/trendi都係英國野
請問大家有冇推薦的傢俱店鋪
有睇過out of stock同bo concept但少少out budget
謝謝
想問有冇人用緊恆溫水龍頭+恆溫熱水爐有冇問題?
因為鍾意恆溫水龍頭個樣但cfu話有機會熱水會唔夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞