“真”高質電器傢俱討論(17)

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
買洗乾,有嘅唔用好過想用冇得用
煤氣爐出熱水水壓好低,可能因為花曬同爐距離遠,有冇得救呢?
想問下有冇人用lg洗衣機?
洗衫嗰陣it it 聲有冇人試過?
IMportappliances 而家訂bosch 蒸焗爐個半月,cs覆左一次話未有貨到,都算盡責。
有 幾涼 用左差唔多兩年
新屋個洗衣機窿上面裝死咗個煮食爐,所以個窿頂特左個爐底出黎。

依家個窿高度大約得82cm, 闊就有58cm左右。

市面d大眼雞洗衣機都85cm高,咁我應該點買洗衣機好

求意見
附上參考圖
有d款可以飛頂去到82cm, 但都應要起碼留返一吋位俾上面個爐散熱
闊58cm都唔係咁易揾,多數都59-60W
闊度問題都好大喎 標準洗衣機都60cm闊
你個窿又矮又窄 要用靚牌子應該要嵌入式
平野可以揀金鼎部4kg
闊度預少左dd, 但頂到盡都有60cm.

只係高度真係得82 83cm, 仲要留位散熱,
ching請問有冇咩牌子/model可以介紹?
thanks ching, 見到金鼎4kg都幾fit.

但兇宅買都~$5000
有冇再budget少少既機? around$3000 左右?

或者邊度買會平d? thanks a lot
呢部price.com行價最平3299 問多幾間應該3500點都有啦
窄機得佢同掀蓋式 但掀蓋果啲好高你放唔到
一係就用獨立一人用洗衣機仔 但好似只洗到1-2件衫
thx 我格下價
起碼搵到夠矮身既機款先
部機60cm,但左右仲應該各留2cm(睇返部機說明書),洗衣機會震架
有冇即熱飲水機推薦,即接駁水喉個一種
我上網睇都係JVG 同MagicLiving 依2個牌子為主
熱水爐幾多公升
駱克道有啲鋪淨係賣歐洲磚,多數都係現貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞