“真”高質電器傢俱討論(17)

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
你哋會係邊度買餐具?
Amazon us 免運費買刀叉 好似幾抵 有冇伏?

掛牆鐘邊度多實物睇?
沖涼唔好諗單相,
廚房都還可
9L好似真係好細水,會沖得唔爽
想請問下掃地+拖地機械人有無咩牌子同型號比較好用?
用開隻ILIFE A10S用落感覺幾好
平平地又幫到手
慳返好多自己吸塵拖地既時間

依家想買部好D既upgrade下
之前見過DEEBOT N9+有得自動洗埋拖地塊布好似幾正咁
窗口分體機,咩牌子好?
有無人要搵大昌行做電器維修有不愉快經歷?
blanco sink amazon.de運費最平幾多?
香港買差唔多咋wo
Blanco 如果用Amazon買 就經Amazon.it買(意大利) 平少少
有冇black Friday 電器推介
E.g. 掃地機械人
我求其揀隻石盤2xx歐
運費仲貴過隻盤,要3xx歐
定係我唔識揀
最近試左部大陸機,雲鯨J2,有自動洗拖布加熱風吹乾功能,拖地幾好,但吸塵就無其他機咁勁。
巴打可唔可以share fb 相關討論嘅link? 我8月尾落單,俾morris 一直拖,最近一星期先同我講咩批皮qc 唔ok 叫我轉皮。我唔肯轉佢就話再等多一個月等佢補返d 皮。如果咁多客都同一情況,究竟間野搞咩?
當初揀左升級厚皮,加一千蚊個隻。其實間野sales 都古古惑惑,開頭同我講話咩qc 唔過,所以唔再入呢種皮,叫我一定要轉。但我實在揀唔到其他啱嘅色,第二日再打去問。今次第二位sales 接電話,話如果皮料補到貨,12月尾應該出到貨,同埋我揀個款皮佢地依家仲有接單。姐係第一位sales 講大話想水我轉皮唔駛煩。
叫你轉普通皮退返差價比你?
電磁爐 係唔係panasonic穩陣
無講退差價
咁樣好差下咼
P記應該係任何野都穩陣...無驚喜咁
thank you 巴打
補充少少俾大家參考,第一次話delay 時,間鋪offer 賠$500, 我覺得算係有交代。去到依家第二次delay, 其中一個sales 講野不盡不實(另一個sales 就幾好,認真同我check 紀錄同解釋清楚),我真心考慮緊仲等唔等落去,如果睇啱其他sofa 可能叫佢refund 算
仆街 我十一月頭訂左皮轉竉物布sofa
佢都講明話起碼8-10星期
我都有哂心理準備 而加驚佢會遲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞