“真”高質電器傢俱討論(17)

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
會唔會無現貨,訂幾個月貨,驚你取消張單
係啊 果個型號真係冇貨
有冇備用緊Alice Ceramica洗手盆?正唔正?
想問下類似設計有啞色面嘅洗手盆仲有咩選擇?
唔好意思 我想問下
如果我想幫個模型櫃裝燈條 + 模型燈泡(駁電)
除左ikea TRÅDFRI 仲有咩選擇
同埋 TRÅDFRI呢隻可唔可以用其他 雜牌既燈條/燈帶

出過鴨記睇 得d淘寶都有既 蜂巢鐵框閘線器
同埋 上網睇左2日都研究到點用
可唔可以講多少少 或者有咩keywords 易搵
我search過 led 分線 調光 之類既combination 都好似好難搵 一係就出返呢款 新手唔識玩

我想要 好似ikea張圖咁 1個Power supply 分4-6個頭 + 一個搖控仔控光 (白<->暖白就夠)
但係上網只係搵到 rgb款
一係就分線器 但調唔到光

或者 ikea 呢款可唔可以用雜牌既 變色燈條? (白<->暖白)
我見上網個d 變色光係3pin頭 唔係ikea 呢隻正方型頭 (唔識形容)
雪櫃等左成個月都未到
大家買tgc煤氣恆溫熱水爐會買幾多公升版?我睇佢啲簡介尺寸一樣12L同16L 跟返煤氣公司官網都係差$900到,但係冇煙通size煤氣師傅話隻隻一樣我都唔知信唔信佢好,我唔係用超薄型,裝喺廚房再拉冷熱水去廁所
好似會慳電過熱水壼 每次煲一杯水既量
只係功率大啲姐
請問捷克/德國集運邊間好?
件配件只係1kg,但捷克賣家唔寄海外,只做捷克/德國delivery
各位愛煮食既巴絲

有個難題,預算2萬內,想買座嵌入式蒸焗爐。
而家有2個選擇
1. Rasonic RSG-R80G
2. Siemens iQ300CS589ABS0H

Rasonic就有上下火,但Siemens就無下火。下火係唔係好重要呢?
或者呢個Budget仲有咩好選擇?
係喎, 謝謝
浴屏
買titano有冇大問題?
6門?
因為筆直問題

本身預算萬五咋,但我女人都唔係煮食愛好者,功能上唔駛去到咁勁。

一般黎講,Electrolux比西門子好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞