“真”高質電器傢俱討論(17)

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
有冇人用緊bosch 座枱洗碗碟機?感覺如何

想問呢隻邊到買會平啲同埋幾錢左右
黑色特別款點買都貴
記得呢德馬/意馬應該4千港紙/up, 仲要未必有賣呢隻
一係去德國online store買完轉運,會平多500-1000
但時間至少用多1-2個月
如果唔洗黑色呢 普通不繡鋼色幾錢左右
有冇人用緊三門自動製冰雪櫃?
會唔會好用,定係廢廢地
最驚同急凍肉同一格好大雪櫃味
利申平時都用好多冰
巴打個爐點換電?
係另一邊?
點都會痴味 真係想分開就5門+
煤氣爐?我冇封死個洞,只要將部洗碗機拉番出黎就可以換倒
個洗碗機有水勁撚重
巴打好大隻
想買水機
見出咗ADD6911L
同舊版有咩分別
你大隻姐
本身部機已經重
仲要加埋入面有儲水
水定行,有無model名
BBE應該行貨
平:EVY9747AAX
貴少少:KVBAS21WX
有無人試過德馬買野個account俾人lock左。。第一次買就咁,爬過文好似都有其他人試過,我都已經交埋bank statement但未有人覆

Hello,

We have detected unusual activity on your Amazon account, so we have placed it on hold temporarily and suspended any pending orders or subscriptions.

To restore access to your account, sign in and follow on-screen instructions. Once you have provided the required information, we will review it and respond within 24 hours.
用左VPN?
岩岩終於解封左
但入返個account見到個order cancel左,但又無send email來同我講
唔知再落唔落多個新單好,驚佢送2件來
爐底換到點解唔自己換?
我試過煮煮下晚餐冇電
落樓下豐澤買2粒電又可以繼續煮
如果等煤氣公司換, 果餐D 野唔駛要
隻爐應該就咁放係個枱面上面架咋喎
就咁的起佢已經得
定你支左膠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞