“真”高質電器傢俱討論(17)

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
其實我覺得toshiba有窯頂果隻款幾好架,
蒸野果時唔會滴濕曬啲野食,
但反正都係midea,不如直接買midea平啲仲好啦!
多唔多人面板 揀Siemens? 佢隻灰色好靚
就算明知貼牌見到toshiba都開心d
有微波不了
toshiba都有慢煮
得一款唔出奇
應該係佢個散熱位大小限制左
可以叫裝修佬整大佢 但應該要屋苑批先得
係呀 佢話成個屋苑得一款薄身岩用
咁佢上一代都用左10幾年既
林內牌
有無巴打用緊bg electrical screwless 蘇/燈制面
想睇下實物圖 (特別係黑色)
咁common 出街都有實物摸啦
水波爐?
我唔係用家,但見facebook group講
好多人用左排入面生鏽
好似話係因為有微波,無得用不鏽鋼
要用塗層
只要你用完處理唔好就會生鏽
樓上ching個隻係蒸焗爐
唔係講toshiba有窯頂咩?
應該係水波爐
“真”高質電器傢俱討論(22)
https://lih.kg/bgGzwPU
岩岩睇中左部雪櫃Hitachi BX380PH9LX
但見唔少巴打都話Hitachi雪櫃伏
想知有咩大問題
我主要係貪佢窄身同冰箱夠大

有冇巴打有咩好提議
其他野既List :

電視Sony A90J
Soundbar Samsung Q950A
洗衣機Miele WTR-860
蒸焗爐 Whirlpool 4s

大家有冇更好既選擇
煮食爐底有 D 係入電池位喎,你最好望清楚先
最後揀咗candy 4kg,
就算飛頂飛到盡都80 cm左右,始終要留個空位黎散熱同換電池
thx ching
想問下各位巴絲,煤氣恆溫熱水爐如果set 37度就出37度水?定係水溫會返高D,想請問通常你哋夏天冬天set幾多度?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞