“真”高質電器傢俱討論(17)

1001 回覆
7 Like 11 Dislike
想買一部微波+焗爐有無介紹
梗廚無門明火
爐頭揀左TGC MEGA2
抽油煙機就做左功課睇左消委會報告,最高分既 WHIRLPOOL AKR4071/IX
其次仲搵左 Siemens LU83S750HK 同埋 BOSCH DWB98PR50
想要夠吸力大下較靜
因為會常煮飯,唔知邊部最好(不分類型),求推介!

參考
hitachi 水波爐
煙囪式抽油煙機 筆直5000 有邊隻好?
睇過tgc excel 710好似幾靜 睇佢啲spec都好似抽得下 有冇人用緊
易唔易洗先?
三菱重工 SRK50ZSXH-S 呢隻2匹變頻冷暖裝係廳夠唔夠做?
呢個型號得唔得?
同三菱電機 MSZ-YK18VA-H1 比邊隻好啲
一律推介電機
Lg 冷氣有冇人用緊
係德馬買左hansgorhe focus 高身龍頭之後屋企人要做番枱底盤,原價放有冇人有興趣

Hansgrohe Focus Single-Lever Basin Mixer Tap, 31608000 https://www.amazon.de/dp/B008M6SNDA/ref=cm_sw_r_cp_api_glt_i_QRNG8JQDKGFMH8Q68SA7?_encoding=UTF8&psc=1
想問如果係其他公開買tgc 牌子 會唔會由煤氣公司做返保養呢
本身睇岩呢款

最後轉左高身metris
Btw檯上式面盆唔敢係德馬買

各位師兄香港邊到多款式揀
檯上盆咩牌子比較好
可以去TGC個網有特約經銷商, 係個度買會係由TGC既師傅上黎安裝埋
唔該哂巴打
Check左有 唔該哂
高身配枱下 都無問題呀
留tg
anova precision oven點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞