有無人會玩POE 3.15

629 回覆
7 Like 34 Dislike
女玩家
冇ig 條條片個樣遮住
仲唔係 偽娘
女就真係係女 但玩嗰個就唔知喇
姐係點新手係咪可以唔洗入坑
一樣玩到不過預自己係咁死
今季hc實況應該好好睇
今季先黎入。簡直on9...隻game比狗玩啦ggg
有一條youtube片最尾幾秒岀過樣
對streamer youtuber讀pn 已經好好睇
有d閪住面但又就住就住講
其實唔會只減一半傷,啲水廢哂不突只你仲要點多啲mana/用裝處理mana,又唔可以用哂mana嚟開光環

清怪方面你慢咗補唔到水,行得慢死多咗但係進度唔見佢有調整所以分分鐘用多幾倍時間追進度
難怪巴哈全部都覺得有玩嗰個都喺女仔
今日出既寶石資料
真係所有輔助寶石最少比人nerf 10%傷害
但流血D gem呀盛呀加埋減番100%
除非玩convert直擊
所以所有build加埋flask基本上得番3成dmg
https://www.youtube.com/watch?v=iNoXtNhh7f8

呢段片先神奇, 右下角出樣, 但D動作停頓位又唔似玩緊POE, 又停下停下咁 又唔係錄緊佢讀緊稿既樣....成件事做多左

大佬呀, 點會有人信係佢黎, 我自己插幾張雞扒妹圖用變聲器放POE片, 唔通我係雞扒妹咩
睇下YouTube review你就唔會想買
我都已經諗住玩國際服 聽人講啲裝平好多應該台服更加比狗玩 點知新一季先黎nerf到咁
ggg咁對玩家都重買,果然thankful
希望d玩家真係話唔玩就唔玩。比ggg感受下。
睇完pn 唔買啦
強烈唔建議新手今季入坑
老手都唔應該玩 玩既話GGG 就會繼續鳩改無後果

利申 今季quit
上季已經quit左。。dklm...今季重衰幾錢重
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞