有無人會玩POE 3.15

629 回覆
7 Like 34 Dislike
限時既league mechanic個d分分鐘都唔夠力打
incursion legion
出樣出得好奇怪, 覺得唔係幅相條女黎, 又或者係變聲偽娘黎
Manifesto:
Dying Sun still grants 15-25% area of effect

Patch notes:
The Dying Sun unique flask now has 10-20% increased Area of Effect during Flask Effect (previously 15-25%)
下季勸退率應該係最高一季
光頭佬 好鳩呀
之前係針對毒瘤nerf
以家係所有野都nerf
6L都nerf先on9
6L比人nerf咁多傷,魔力又double
我用番3l 4l唔好
夢回2013
Nerf埋玩家人數
Atlas本身巳經晒時間
今季未上到a9應該quit鳩晒
後面迫人用hh
仲話想改build diversity
NERF埋防禦機制先痴線
中後期5,6000血俾怪俾BOSS 1SHOT 依家CWDT250 NERF位移/藥水 仲要好多閃避護甲來源數值都降低
然後仲要前期怪物血量增加
Ggg見多人玩gauntlet
怪冇additional projectiles/increased aoe算好
邊度有攻略睇,想玩 攻/坦兼備既戰士
呢隻game
打圖唔睇詞
打王唔走位
幾坦都係要死
除左某啲特化防禦既build

但練得走位 點太多防禦面既天賦又無乜效益
所以都係全攻啦
spectral shield throw glad
諗住玩bleed+corrupted blood炸
+1
準備ACT1就比怪屠
準備3.15轉國際服 有冇休閒公會可以入
原本諗住玩toxic rain拓下荒 依家咁捕都唔知要唔要轉地雷算
本身諗住fp totem無死,而家無左60%dmg
轉build算
依家諗緊轉咩build 原本諗住玩toxic rain之後轉元打 結果差唔多全部野都nerf一次
chat room嘅野有分休唔休閒?
台服上個賽季太悶早少少唔玩就比人踢
布布去左台灣咩
成日邁普通話
想玩coc冇得玩睇嚟一係唔玩一係玩trap,佢nerf傷我都理解到佢攪到所有水接近冇用所有技用勁多藍係想點撚樣姐其實,真心兩紅三藍水出街都唔係troll,最撚on9係spell slinger都要繼續用藍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞