有無人會玩POE 3.15

629 回覆
7 Like 34 Dislike
點會呀明明今季少人過種花同埋啲人數跌得最快
一開季第一日後 今季少 33% 人
花園少 38.8% 2周後超過 60%
花園鬼有跌咁多

https://steamdb.info/app/238960/graphs/
steam數據 信唔信由你

今季都未一星期,你係唔係玩嘢呀,我個表都係steam拎出嚟遂日計

仲有steam chat 明明寫第一日今季係116240
屌122094係heist數字嚟㗎
花園鬼有跌咁多

https://steamdb.info/app/238960/graphs/
steam數據 信唔信由你
屌122094係heist數字嚟㗎

你睇緊咩呀你個“本季”係heist個數嚟,今季開季得116k咋
等等先你講個種田係blight定harvest
今季少33%
"本季" heist少 28%
重點都唔係"本季"係花園數據

咁樣滿易未
blight 係凋落
harvest 係花園
而家未夠一星期就跌咗39,你個表一星期都係跌38
咁呢季咪垃圾啲
近幾季都跌
呢隻係垃圾game嘅事實都冇變
所以未一路話今季先最大獲囉

blight係開季差跌幅細,今季開季係一次過將blight後6季升幅消除哂仲要跌幅比例上未試過咁高,6日就走咗4成人,24h peak已經得番6萬6,呢個係近幾季2星萬後個數嚟
官方諗同玩家諗嘅嘢都唔同
官方覺得poe係一隻diablo II
要有難度 會卡關
玩家覺得係diablo 3
要秒怪,跑得快

搞到季季都整垃圾機制嘥時間
又成日nerf
之後過一陣又改
LE 感覺好慢
storm rain好好玩
破碎詞洗唔走
有無國際服巴打一齊玩 新手岩岩第一次打到入紅圖
要講垃圾league有撚排都未到花園咩行行下要開箱執種子
屌你打劫果季咪又係要開箱執金幣執藍圖
執器官先係最戇鳩
不過最垃圾應該係今季
文物又多又散, 又要開箱
後尾改左auto啦
都唔明 必執既野都唔撚改auto係做乜鳩
就係唔想畀玩家飛車咁爽
死罪
刷圖game唔比人刷得爽
係呀唔比玩家飛車所以要你斷手指
抵今季咁撚少人玩
打得耐
流派多樣性成個忍者網都得嗰幾個昇華真係好多樣
最大問題係隻game技能同昇華職好撚多,但玩得下既好撚少,冇平衡可言
已經勁耐勁耐冇玩 果陣都未出亞服
呢家應該點樣入手?
上YouTube見到成個地圖勁花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞