有無人會玩POE 3.15

629 回覆
7 Like 34 Dislike
追效率之外,跑得快先唔會死都係重點
POE 最煩就係啲死咗先爆嗰啲怪 (porcupine )
loot 就算啦,都好耐冇執過啲 rare,執起再 id 都嫌晒時間
loot 又廢,crafting 又 nerf,跟住啲 boss 又會 regen 結果打 boss = dps check,咪個個都玩 meta build 囉,跟住三個月後又nerf,無限loop
cyclone唔會死既 佢本身個機制都好用
reaper睇定d先 佢同無腦summoner build 完全兩件事來
同埋推高生存力都未必頂到一下 咪個個推dps鬥快秒算
依家再nerf藥水位移真係難攪
作為自閉玩家既我
已經慣左slow 再slow真係頂唔順
諗緊 freezing pulse totem 定 ed/c 拓荒
岩岩搵完睇一睇,都3.4開始有片都老手啦,正常發揮,不過唔知係咪玩台服關係啲build風格都係脆皮狗黎
原來youtube
我以為twitch 搵極都搵唔到
slow唔緊要
不過要rework番個altas囉
用慢一倍既速度玩番之前既endgame content
夾硬拉長遊戲時間仲趕客
上youtube search完好似幾爽 新手係咪都適合玩
reaper清圖應該慢到仆街

前幾日有人係reddit post
3-4個鐘就已經完act5
連content drop都nerf
所有野都nerf
跑速都nerf
大家可以返去玩 D2r
台服抄build一定係好難唔死
self chill直接成個build唔見左了
warcry流無左,strike技buff20%dmg咪一樣漏怪
我隻fp totem 呀,high end應該無左30%dmg
有人會用既咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞