有無人會玩POE 3.15

629 回覆
7 Like 34 Dislike
少左好多人啦,我都係放工先玩算,唔辛苦自己,打個機者
真,得五千幾人排隊
係以前嘅四分一
說好的frost blade輕鬆呢
reaper伏到仆街
reroll過第2隻好過
我聽日先得閒開league
GAMBLING 好似都幾易出UNI ACT1都未完 出左3件
屌那星打到a5一件3連綠色都冇出過
新手跟人玩盾投諗住無死 點知好鬼難打 有無巴打可以帶我升
搵敏底自己洗色啦
去講價 好易拎到大量CURRENCY
Poe streamer準備失業
Flask immune for 1sec搵撚玩
League mechanic就好過3.13 3.14
最煩係T POSE 同唔見特效 BUG
玩玩下特效唔見曬 燒地版睇唔到 行行下死左
我反而覺得 mechanic 好煩,首先啲炸藥要走去個 npc 度先可以開始放
放到去好遠又要走返去 npc 引爆
打完執嘢又幾十款 currency 阻住個背囊
如果想放入箱/換嘢又要走返去個 npc 度
好麻煩

仲未計嗰啲 immune to _ damage, 根本冇意思,一係唔中我個 damage type 就當佢冇到,中嗰陣就唔洗諗一定冇得打,好似 reflect 咁完全冇 middle ground
以前打圖慣手勢12345咁spam
而家唔玩ailment immune既角色要就住禁 好難頂
btw 班reddit友成日叫ggg改flask piano
而家咪改比你睇囉
開始解completion先煩
red map vaal完有curse=準備死
炸藥要拎似專登設計 唔會改
league currency過多幾日就metamorph咁啦
迫玩家feel the weight
好過3.14 circle league 又有幾隻新王
有冇公會一齊玩?
第2日已經覺得無隱GGG真係改得好撚ON9
玩重擊流近戰連覺4勢力王都打唔贏
已棄,數據已經說明一切
40%player drop
都幾肯定如果呢個就係佢地理想中既poe2模式,咁可以等執笠都得
騰訊爸爸比咁多錢你改到成pat屎咁
steam stats得啖笑
你睇ninja人數就知 好多人係抖m
今季無動力玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞