有無人會玩POE 3.15

629 回覆
7 Like 34 Dislike
呢家玩到act6 都唔知個故仔講咩
一直係度跑圖
故仔冇人理 刷刷刷打寶遊戲
新手
1.betrayal可以skip 太複雜 要set up safehouse仲要去discord賣
2.legion就睇你個build aoe勁唔勁 清得晒reward都唔錯
好易死 予/射箭佬crit咩build都會秒殺
想升100lv最快可以去trade 820跟5 way legion吸經
3.blight 必打 跌一張blighted map都30c+
blighted map通常係比外掛/Minion build掛機打
4.metamorph 有就打 不過小心幾個加速mod疊埋一齊
5.delirium 難度同獎勵成正比 其中一樣end game挑戰 可以上youtube search 100%delirium
機體夠勁唔想煩 就咁刷simulacrum都賺錢
6.harvest 要上discord賣craft/自己買cluster jewel reforge
7.heist 唔係個個鍾意 一死就咩獎勵都冇 contract就咁賣都好多人要
8.ritual 今季唔係特別賺 打晒有幾c當執到
9.expedition 地圖可以skip 睇晒所有mod都夠你打下一張圖
機體夠勁可以收logbook賺錢
10.incursion temple要setup晒時間 圖入面有就可以順手打當額外怪
11.delve 新手可以去搵minion node刷+1 spectre chest/就咁低層拎fossil都賺錢

唔明再問
唔該曬我研究下先
推主線用skeleton最好
spectre你未有syndicate operative冇用
betrayal 先唔可以SKIP 成堆CRAFT MOD 要解
直接discord搵人買好過啦 好多人手續費都唔收
自己解-mana cost 呢類解到2046
新手想問咩叫引導時施放
我穿左引導時施放->褻瀆->骸骨奉獻->水弒界
但唔覺佢會出技既
你招技都唔係引導技
Cyclone/winter orb/blight呢類先用到
Desecrate 同offering 通常會擺武器 (minion build)
用trigger a socketed spell craft自動施放

hydrosphere通常會配mark/curse用
岩岩新玩國際服想課金買倉庫,想問下有邊個pack禮包最抵課?
上星期完stash優惠
下次優惠3星期後
冇咩特別抵課
都係supporter pack
自膠
原來條友手套自帶萎滅
我發現今季玩玩吓令我想玩翻terraria
買左3080之後會玩返
而家2070s算了
買左3080之後會玩返
而家2070s算了
我用2060都玩到順啵
不過上網一定要夠快
我2k 144
鎖番60,1080p
34吋mon睇1080p我會想死
想問下天賦點樣好似圖咁跳過中間?張相可能太矇
thanks
請問技能寶石要lv21係咪要升到lv20之後再瓦?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞