有無人會玩POE 3.15

629 回覆
7 Like 34 Dislike
呢隻驚最乞人憎就係d怪無啦啦一野秒你,但營運方就唔比你秒返佢
回坑玩左3個月,依家又可以棄game了
利申,偵探召喚
無變過,畫面靚左賣三舊水,不了
整到裝就係
機制垃圾 獎勵係點根本冇人在意
駁水管 執種子根本係弱智
一早改到好似而家咁 就唔會咁多人棄

hc 咪玩得好開心
sc 一萬人玩都唔知有冇
召喚玩到呀,又唔用mana 薄皮一向都係 再薄少少無大分別
朋友講nerf 得好勁
好多build 都玩唔落去

可以connect 星洲
多謝提醒
https://youtu.be/C3iU7LI01k8

推薦last epoch比大家
依家仲係beta 未有multiplayer住 但今年內應該會有
你睇少追憶 玩水管工 個季好似死城咁
追憶堆黃裝到底有咩特別 果季悶到冇玩 今個league 堆箱好撚多追憶裝
失去玩家人數都比唔上花園喇
今個league成個機制都好新手向 理應係吸人入坑好機會 但個patch就nerf到老手都玩到屌鬼
D防禦機制咁撚小 逼人屈傷秒怪 怪又多畫面又花又疾 唔秒怪玩條撚咩
但係清圖算幾快 又有shield blockbtw你玩緊咩build?會唔會開台吹下水
要換機啦
Warcraft 3都係咁
玩法無大變化正常
表現力要巨幅提升先算唔伏
單體都係好多近戰既通病
過你有錢咪可以打得快
btw我唔係 hotshothot
warcraft 3 重製係差過原裝
點會呀明明今季少人過種花同埋啲人數跌得最快
一開季第一日後 今季少 33% 人
花園少 38.8% 2周後超過 60%
花園鬼有跌咁多

https://steamdb.info/app/238960/graphs/
steam數據 信唔信由你
最on9 係藥水 整果條友肯撚定無自己玩過
又話多元玩法 整到咁難個個都玩毒瘤 目前得圖騰可以無視詛咒 結果個個一係圖騰一係陷阱/地雷 好矛盾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞