有無人會玩POE 3.15

629 回覆
7 Like 34 Dislike
我自己開始玩個陣都係上巴哈 poedb 同埋craft of exile 慢慢摸到熟

召喚淨係玩過光環食腐魔像 答你唔到
唔係打怪等跌崇高石咩?
咁好似毒雨比較好啲
我冇點玩過召喚 真係答你唔到邊個好啲
最緊要抄3.15 viable嘅build 就得
今季玩家生存同輸出傷害減半
嘩藥水 魔力 es 呢d真係玩到頭都大撚埋
咩 wicked wand,ci 痴孖根 次次玩呢d都紅圖前搞唔掂reroll
我淨係識瘋狂堆hp同block chance
今個league好悶
過完主線唔係好想玩落去
屌你老母個新炸墳機制垃圾到 一場都唔知有無1c收益
靜係堆CURRECY換野都都賺唔小
但幾曬時間 下下要行幾圈睇詞PLAN路線
刷圖文物唔多 換小通貨台服又無用 200幾c先1e 賭機會又得啲改造碎 換基底就要刷勢力底 定你指打日誌?

刷圖果個真係冇乜好賺 通常我睇詞 多加經加PACK SIZE我就唔打
其實另外再花時間打日誌又睇詞又路線 啲獎勵都唔算特別好 都係要搏回唔回到本日誌錢反觀祭祀個啲 起碼每場打完順手有獎勵拎下 後期用精靈球仲可以提高獎勵
台伏你冇一個穩定嘅賺錢方法真係唔好玩
轉服好過
我就咁上賣場睇
你玩普通召喚成型最少5E
仲未計傳奇珠寶同盾
除非你自己識整裝,
或者玩冷門build
台伏 咁係你問題唔係機制問題
平時打圖,跟住教學炸
淨係賣文物都有1c, 跌咗刷新道具就有4c以上

去到logbook, 你洗個地圖效果數量
揀sun logo既地區, 炸曬啲加成先
再炸怪物數量相關嘅 之後是但炸啲獎勵
賣啲文物小通貨 最少都賺1e, 如果有王同隱藏房仲多
仲可以用野獸減低成本

你喺台伏炸應該淨係值崇高石碎片
上8591會快啲, 或者自己開機械人刷劫盜
台伏真係唔洗諗啲文物賣到錢 回本機會都唔比你
台伏logbook 個價都唔合理
有一大隊弱智仔標 0.5普蘭, 等你問價
低 iL 都可以賣40c
高lv要去到1e, 成個交易市集淨係得番少少正常人標正常價
國際服會平好多?
老實講logbook個玩法真係唔係太吸引
,執老閪咁多碎片慢慢賣,ritual跟本輕鬆十萬倍,打完玩抽獎揀獎品走得
成十鳩幾種種類, 根本其實可以簡化做四種
有冇得自動執 勁曬時間
非稀有嘢平十倍
甚至可以賣小通貨, 搬磚賺錢
都足夠你畢業
如果你唔識睇英文, 已經唔係問題
而家國際服都已經全面 有中文包

點解仲要留戀台伏
玩家多 產量大
國際服地雷杖季初 5C 台服2E

不過頂級裝備會比台服貴2,3倍
你嘅頂級裝備指咩先
如果係橙裝
headhunter 國際 8900c
台伏 18000c

贗品禁忌軍帽 國際 4400c
台伏 8000c
畢業黃裝 星團
poe好玩嘅地方係多元化
今季nerf到有部分build根本玩唔撚到
玩家冇咩選擇先係最大問題
每個人都有鍾意嘅賽季機制
我反而最鍾意守塔果季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞