【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike

係呀係呀,你都犯左法,幾時一齊自首?
玩你屎忽咩on9仔,我地係8591搵到ac既洗上黎問你,你第一眼就覺得我玩9你,咁係你自己想搵人笨柒姐,傻9
19年
做乜鳩
打下機賣下AC賣到搵國安
Okok,依家即走,去緊機場
我都唔明個on9仔想點,想買個ac都咁難
個ac咁樣叫課左10萬
買左嗰個就做水魚lu

我話我嗰個課左100萬添啊
如果向外國提供救援,第一件事應該將港共官員既外國户藉取消
https://lih.kg/1478644

咁你都勾結外國勢力啦
笑撚死無啦啦報乜鳩
10萬正常係咪乜都練晒
都痴撚線
小心比人報國安我先走一步了
咩料做咩無啦啦起哂鋼
課左10萬,賣幾錢其實係大家各自點睇既姐,覺得唔值咪唔會要,唔明佢做緊乜撚野即係咁,出街食飯,你係門口睇餐牌覺得唔值咁貴,個老細就出黎話你快d走,你再唔走就報國安
好好地一個APP台都要搞上政治??
我都有係到賣左A\C 都唔明點解會連上國安?
唇亡齒寒呀兄弟 如果果位巴打被拉下一個可能就係你
XX黨最叻係咩呀?玩批鬥 等你們自相殘殺
賣A\C 姐 無必要小事化大?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞