【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
Max的話升等級繼續係Max 唔洗再洗
thanks
我連專都齊
本身未齊,點知3個10抽幫我齊哂

想問下下隻升邊隻好,紅點有專
仲有里程可換專
你先諗下你要升來做咩先,打討伐,羅馬,PVP?
因為大部份既角色都好鮮明,不過有幾隻 基本上可以唔洗升:火爪,海軍,土巨像,水劍。而偶像 就打討伐普隊重要既BUFF機,要用時放入訓練室就得。
走啦你
我頭先allin哂先補返隻暗狼
要等免費專心抽專了
會友?
羅馬同埋討伐

補番而家已經練好既
你依隊直接放係羅馬,上鑽1 應該無問題。
因為咁岩你升左八尾同末槍,你可以考慮,升隻偶像,羅馬討伐都用得上,可以再打高D。

討伐普 你基本上都成形: 末槍,八尾,偶像,再加隻 火杖 OR 土弓(武器用土弓),主要係要土弓既降防能力。

按你個情況 升偶像 都唔錯既。一係呢 就為日後排鋪路,除左岩岩提到既火爪,海軍,土巨像,水劍,同蘭兒唔好升之外,升其他角都Ok既,你依咩都差D咁。
咁我升左偶像先
新手一問
主控周邊應該用梅麗爾坐墊定屬攻好?
坐墊升滿有12%攻 屬攻就得防血
雙子一件都未入手到 唔考慮住
bari 獎勵:20w金幣
invader 獎勵: 十顆傳說石
ranpang 獎勵: 400000經驗值
teatan 獎勵:30鎚5把
heavenhold 獎勵:300體力(已經用得返)
dungeon 獎勵:30槌5把
android 獎勵:副本覺醒箱(lv70)*10
yuze 獎勵:1000鑽

兌換碼將於8/3過期
係咪全部而家都兌換到?
邊個位兌換
終於
iOS定AN
AN就右上齒輪>帳號設定>輸入優惠券

iOS就https://www.guardiantales.com/coupon
選擇伺服器(大部分人都在亞洲2 South East Asia)
網頁最下方可更改語言
User Number: 右上齒輪>帳號設定>用戶號碼點選複製-貼上
Coupon Code: 輸入優惠券
For打討伐
二揀一
用里程換土弓定土鹿專武好?
土弓
正常都土弓多場合所到既

TG名:雪山飛jer
Game名: freehk

各位收佢既時候最好諗清楚收唔收依種人啦,首日冇溝通過各一刀打到3隻王都殘,我地公會不嬲都話首日清唔到咪夜少少清/自己兩刀收左去

你家陣咁樣唔係想打會戰wo,係想幫我倒米炸wo,講到得你要返工咁樣,我夠要返工啦,我做會長24小時on call咁樣,早唔打就當你唔得閒,遲唔打我又唔明咩心態,我當你只可以係依3分鐘既時間打,咁你又點解唔兩刀收一隻呢?睇唔通,看唔透,其他公會自己睇路啦
土弓
再唔得,真係冇時間既,開季前咪話退團囉,我有新手會係到架wo
我就係要呢d花生食
霸令位先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞