【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
個code好似有bug
而家比人鎖左拎唔到
IOS 可以拎10次 AN機可以無上限拎,之後搞到鎖咗個CODE
食定花生
周年變忌日

巴哈#7,見到即刻屌撚咗出聲
處理得唔好可以準備收皮
屌唔怪之得攞唔到
比人ban 3日 齊齊簽少3日一週年活動

執笠啦垃圾GAME
我願榮光歸香港收人,收多個本季2億分以上

有意既留tg
個三日有咩用
人地個3萬夠滿哂個倉五星
夢魘飾開到靚屬都得
仲有活動個咁多錢同鎚呢
點追呀
暗黑兵法 趁一週年炒熱話題 今鋪仲唔翻身
反正會玩既就會繼續玩,唔想玩既就會唔想玩,冇咩好講,唔小心禁多左既基本上都唔會有咩事,惡意用既都會預左有風險架啦
Up
禁賽三日
我唔要大家都有30000體
我要拎多咗嘅永ban
真,Gchi不過有D人係真係唔小心既,所以我覺得BAN拎多過5次既人就算了,反正都係得600幾個AC
支持+1
拎多咗幾多次咪ban幾多日
雖然體力上應該差唔多
拎得少嘅就覺醒石,每日任鑽石
多嘅仲有每星期派彩,公會戰,卡馬之類全部無曬
其實將佢地啲體力值變負都得,用咗過啲自己慢慢回,未用過啲係信箱拎返出黎扣返
其實都可以,最緊要係令貪心個班人負返責任,因為序號不嬲係一次性,玩左咁耐都應該知,拎左10幾個已經算係惡意,所以無論點都好都應該有D懲罰
處理手法咁有問題都有人撐
首先自己出錯啦, 無set到上限
(你都識講啦,開game到依家係唯讀呢次體力code出錯)
同埋code好似無講剩可以入1次, 剩講已兌換過的無法再兌換
官方其實都幾快知左件事發生, 都唔整個緊急維護發公告講下問題
剩係fb/discord 講處理中
加上呢d code 我諗唔少人都會禁2-3次submit架啦
同埋我成日奇怪呢d 又唔係買飲料送野呢種,
通常呢d 入code 都係第三方同隻game合作先會搞呢d,
次次將獎勵放入code 叫玩家入 唔直接發送至全體玩家
正等如d 商店標錯價 d人狂買係有錯,貪心之餘 , 但都屬於公司責任啦
香港7仔咁度縮都係硬食架啦

不過呢d虛擬野就算啦,
我都想知拎左1-3萬體+用左既acc 會點樣

台仔就咁樣講既,我都幾認同,官方出問題還出問題,但惡意用就係玩家既問題,唔好同我講刷10幾廿次既係唔小心,你試下現實ATM出BUG你拎多左錢唔報睇下會點
先ban晒啲ac 再承擔責任補償全服玩家就ok
難d 認同喎
事情有分輕重, 呢種貪小便宜行為類比只可以係商店標錯價
如果下下統用台仔張圖既logic,
咁616 後面發生都唔應該存在了
賠償300鑽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞