【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
明顯係聽日更新,唔想今日搞,不過帳號既事還帳號既事,兌換碼就係兌換碼,就算兌換碼搞好左,帳號都有排去睇個600幾個帳號做過既野,而封鎖左去就係唔想個600幾個人係game有行動增加code量先至咁搞

做過遊戲公司就會知,佢地後台唔係出下code search下野咁簡單,依隻係直營,唔係代理,佢地後台同韓國原廠做到既野係冇分別,係搞唔掂既事先會報廠搞姐,依d小問題黎姐,最煩係回返玩家多左既野
唔係一周年既話應該無咩迴響
本身都小事,
反正最低限度點都可以個別回溯或者其他方法處理,
所以唔會有咩大影響
係kong studio ok?kakao只係投資既一方
按過往d 問題 應該係所有野都要報原廠
搞唔掂咪會,不過韓服又冇依樣野,睇死都係個幾個服圍內搞掂去,其實你諗下就知,佢地班後台點會唔洗做,每個國家都有假期,人地韓國放假個時都會有人去處理,而個班人就係其他國家既IT去搞,不如諗下係咪印度仔搞出黎好過印度IT最撚求其
Kong Studios 應該係develop
Kakao Games 係publisher
我睇kong咁少人都係寫驚
之後outsource比班人管架姐
要搵就搵到既
睇佢搞唔搞姐
其實未必,Kong studio就一定係開發架啦,但維護個班正常都會係kong班人,因為kakao公司太大,唔會自己搵人去逐個逐個維護每一隻驚,加上現時遊戲商既做法就係一間公司多團隊模式營運,不過kong自己都換過班底,所以都唔係最開頭個班人了
總之唔理佢點啦
有石派有補償就得
用多果d只要唔當無事我理得佢點
我redeem果陣都已經見有人話有得無限次
不過見班營運幾上心一定會捉
就費事搵野搞了
未必有石派有補償,我都希望有,但今次唔係大家少左d咩,而係有人多左野
嘈咩呀 呢d bug明知用左一定出事 都仲要繼續做 都係博官方唔處理姐 依家處理比人鎖咪願賭服輸囉 何必咁難睇
咪係明知自己係錯想博人睇唔到依家出事只可以話抵死
所以依家未用到個code?
300體個code 鎖咗
要睇佢地點搞同點賠償
而家某部分工會都擔心緊第一日公會戰個輸出點好
29號都解返啦,冇咩咁擔心bo
有啲可能不停撳個300咖啡呢
Btw
呢單野好彩鎖得快
好過隔離異能學園
個副本bug 好似到而家先整,但好多人都走曬
公會戰黎講
普隊8尾未騎偶像 加咩好?
主教 水劍 天使 99?

無怪盜
詠春正宗難民營(香港人公會)
亞2現排28
招今季1.8億以上打手1位
每日3刀,需加tg,頭2日公會戰需用tg傾當季策略
tg健檢: http://t.me/jimsin10538
大家可能再問係未葉問公會:前身係
葉問起唔起公會:唔起,本人亦無睇開
公會目標:穩定站穩前50,開心傾下計
睇巴哈先知同日好似有另一隻GAME都係
好似咩未來戰

另外有冇人知火刀王係咩, 見有人講用BUG到依家仲未鎖
講緊打PvP ?
巴哈有人屌第一果條友專用爛線打PvP
隻火刀簡直為爛線而升
爛線PvP =贏9成呢個問題一直係到
原來係咁
唔怪得少左D 大課長玩

但其實仲有唔少漏網之魚喎
根本國際set 營運班人就唔理
其次外掛問題都嚴重
唔使多,公主暗坦1.5防血攻有時你唔會覺
鎖血穿牆都有
所以PvP 咪無乜人願意玩
我都轉玩共鬥
公平ma
Pvp 真係好on9
大家都係公主,我轟佢2次都無事
人地下下都入連鎖
入場hea 打拎幾百石算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞