【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
616係遊行,但件事係6月9開始,同埋當時政府係冇理過,仲有D人嬲既係6月9提曬D細路罰企先至有612,但612開槍先引發有616,但政府一直唔做野先變到今時今日,你係咪唔記得?

依家GT係官方有講個方向就係回溯拎多左既帳號,同埋有致歉,想問你係點樣對比?依家人地體力既問題就係官方只想比300體你,就係咁簡單,就算出BUG多左都唔代表多左既體係屬於你
而依家個問題就係有班人想官方唔回溯,話多左既體力就係應該屬於自己,係官方既回題,炸緊人地個FB,人地冇拎係人地白痴
知唔知咩叫用台仔果種logic
616 始於612,
612始於609
609 遊行最後到尾既 同612呢種既
按台仔呢種下下用極端化logic黎講係應該全部用暴動拉曬
616 5大訴求之一 第一項已經直接fail
關咩官方理唔理事
有咩, 我冇咩見到, 回溯是最好做法啦
係我角度係6點4x定5x分官方發現就直接緊急維護關ser
再慢慢搞回溯, 然後全體賠償d 垃圾 就最好
下?你D LOGIC好搞笑,你依家對於個官方處理問題有咩不滿先?永BAN左未?都未永BAN有幾極端?

台仔LOGIC極端?現實你拎多左就係要負責架啦,反送中個問題完全唔關事架WO,唔係拎多左D咩既問題,亦唔係完全係政府處理手法問題,係政府想奪取市民既自由既問題,你醒未?

我冇用BUG,冇比人封,完全合理,用左BUG比人封3日仲想點?依3日明顯係FOR人地去處理
又冇D咩?

搞笑, 呢種唔叫極端化例子
gt 呢種類比最多係用商店網店標錯價既人為錯誤, 確實d連bug都叫唔上
極端化就係任何事都剩引用極端例子黎證明係錯

609遊行到尾發生衝突按呢種logic 應該當曬暴動拉曬佢就岩
同埋612最大主因係圍住立法會抗議阻止送中條例通過, 而唔係你所講咩罰企, 616就真係因為612一事搞到200萬人上街啦
台仔諗野永遠都係極端化, 下下將d小事 當曬大事黎睇
咁套用台仔呢皇諗法,政府都無錯架, d人掉野,
班狗咪用佢地所謂既最低武力黎反擊囉
係屋企,唔上街咪無事囉, 完全合理
(我上面講緊台仔舉例呢種咋, 唔係講GT 呢件事, 唔該請區分)
你就真係醒未
我一直都無講GT發生呢種事同政府呢種事有咩關係
只係講台仔呢D 舉極端例子既諗法 強調多幾次啦
記住呀 我冇話D人冇錯呀 永鎖都無咩野
始終係官方處理

但我都好奇既係點解你會認同台仔呢種例子
如果呢種你接受到 理應係藍絲架WO
作為一個參與過遊戲製作既人可以話你知,依家件事就係BUG,就係咁簡單,咩叫BUG都算唔上,BUG就係BUG,標咩錯價姐,人地本身就係寫到明比你拎300體,唔係80000體,你究竟理解件事未
參與過
咁我都參與過WO
整過D MINI GAME, 槍GAME, 格鬥GAME 交功課
交功課炸,我公司黎,無論係幾細微既事,有異常就係BUG,你唔會唔知掛?
由細到大,無論屋企人定老師都有教路不拾遺,同埋現實黎講大部分國家同地區,你ATM禁多左錢走人都係犯法,唔明有咩問題?

我諗你609個日真係訓左,609個日就係因為警方用不合理既手法去將D細佬捉曬係地鐵站調查,同埋政府無任何回應先至會有612

咩叫[政府都無錯架, d人掉野,班狗咪用佢地所謂既最低武力黎反擊囉],最低武力對你黎講原來係開槍,你就真係藍絲啦

你一早撤回咪唔會有問題囉
同埋反送中初期市民唔係話叫警方唔執法WO,係唔好雙重標準咁執法炸WO,係依家先發展到無論點都好,對家做咩都係錯,個時D人係講緊要執法就兩邊一齊執法
呢D咁人為錯誤既野好難當係BUG
不過近年D GAME都係有咩事都扯上BUG就岩
你公司真係幾勁, 咩都當BUG處理
我公司整D SYSTEM做數 錯左都唔會當係BUG
明明就人為錯誤, 同阿頭講BUG黎架
頂, 原來你都係唔明
講左係台仔呢種事無大小都扯極端既例子黎做引用
唔係講ATM拎錢, 地下執錢呢D 有冇錯, 我亦都冇講過係冇錢
永鎖最好啦 唔洗煩

你就真係訓左夾硬將612理由改左做D細佬罰企 ( 依家又補返句政府無回應) ,
下面果句我都費事理你, 你都唔明
你又知完全係人為錯誤?唔可以係有野撞左引發?就係因為有異常先至叫BUG,你究竟識唔識架如果真係人為錯誤,而唔係BUG既話,官方改返個數就可以等大家都可以繼續入CODE,而唔係依家封鎖左個渠道去
哦 用返你果套答返你囉
所以你根本就唔識先至講得出依堆野
你搵間遊戲公司做下,專清BUG既先至再講咩叫BUG啦
點睇都係處理完呢個兌換碼引起既事先再開放啦
乜你公司唔會咁做架
發生錯誤既野唔去停左佢等統一處理完再開放
你就真係唔識
就係因為唔識你先講左上面果堆野出黎
係寫CODE就得啦
如果証實係SETTING錯誤既,基本上你停一陣個渠道係線上改返個輸入上限,然後再搵人試下CONFIRM無問題就可以開放返,而唔係依家鎖住係到唔比入,會鎖住唔比入既就係內部有野有異常先會咁做
重申多次先, 費事係咁俾你歪曲我講D野咁

以上討論只因台仔呢種極端類比而討論

而就呢件事
我覺得GT應該係發現果下已經要緊急維護+公告事件會點處理
至於依家咁做都無咩野, 話曬都只係玩人地隻GAME姐
至於帳號方面 , 我支持永鎖 我想睇生日變忌日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞