【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
用騎士都得㗎
邊個9會入TG傾戰略呀通常都係講女講GAY佬架WO
其實有幾多公會要事前配刀 商討戰略?
好多人係等尾刀或者唔打難打的王
會拖到最後,等其他人打先 所以先要配刀
上季第一公會就係今季會長無去處理 第一日就出事
有人想等刷新打高分不出刀 機體強果D大佬被迫收殘刀 浪費晒
結果第一不保
練多啲就過到 最緊要知點打
操作上做唔做到就睇你自己技術
基本上個個會都係咁既情況,SH到尾,等人地打先,然後D人就話個會CHUR,但我作為公會會長只想講,你出齊3刀未
而家好似用LINE 同DC 其實真係討論公會戰唔多 
討論日常比較多 或者提醒會員記得出刀
我個會全服前3前5個時都唔會係傾戰略,我提班撚樣出刀就多,講真就係咁先話,好多會就係刀都唔出,都未講要真係CHUR住黎打
竟然會改弱 我覺得個難度係有挑戰性 未至於要改弱啵
我願榮光歸香港收人,收本季2億分以上

有意既留tg
$58個季票其實抵唔抵?
有公主+天使+MK嘅話,可以練埋隻光琴

破防破克屬,超高傷,雙回血,公主又坦,其實幾勁
抵到爛
詠春正宗難民營(香港人公會)
亞2現排28
招今季1.8億以上打手1位
每日3刀,需加tg,頭2日公會戰需用tg傾當季策略
tg健檢: http://t.me/jimsin10538
大家可能再問係未葉問公會:前身係
葉問起唔起公會:唔起,本人亦無睇開
公會目標:穩定站穩前50,開心傾下計
Pm左
我願榮光歸香港收人,收多個本季2億分以上

有意既留tg
想問下訓練室係咪要開晒第一個人嗰三格先會開第二個人
第2個人未開放 等官方安排
竟然係咁
第一日:BARI 獎勵:20w金幣
第二日:INVADER 獎勵: 10個傳說覺醒石
第三日:RANPANG 獎勵: 400000經驗值

記得去入兌換碼
300內公會收人-1
有意留tg
我願榮光歸香港收人,收多個本季2億分以上

有意既留tg
上季打2700萬入唔入得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞