【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
我諗2-3萬應該全齊,加主力滿突
咁又唔會,最多主要既練齊,10萬應該你講得出既佢都搞掂曬
狂咬人既一定係阻人搵食
呢隻game啲嘢咁難練又要洗靚數值
應該未必搞得晒掛
10萬肯定唔得 之前有問過前十機體大佬
佢話課左幾十萬 隻game看似休閒
其實課金洗費很巨大 今個月未到月中我都課左4-5千
屌你報啦,POST出黎把撚咩
又唔係我地要報
原本都唔知佢做乜9,見佢咬多兩咬真係估都唔洗估,連登真令我心寒
都估到

btw點解巴打你講嘢書面語口語mix咁得意
課禮包同就咁買石都差好遠?
已經完全封鎖左佢今次亦都令我悟出個道理,香港人本性如此,涉及我利益,唔理佢係點,就要報國安!
做咩事
係咪佢自己話課左10萬
跟住有人話ac就無課咁多
唔值咁貴?
應該markup左
係咪咁?
買A\C 除左8951 可以留意下大陸閑魚APP 果到都有好多人賣A\C
我對上的帳號都係果到買 
唔係,有人話收ac,佢po圖比人睇佢個ac,咁我地都有興趣,咪叫佢搵埋我地,我一問佢就咬9,我唔明佢做乜9,見佢咬咁撚耐,依家明眼人都應該睇得出佢想呃新手
佢冇公開講話課左十萬
但大家關心新手利益咪順便睇吓佢ac
咁大家理性分析佢又突然發神經
報國安乜乜柒柒
咁大反應唔知係佢本身小氣定身有屎
所以就變到依家咁
但呃d咩先?
賣貴?
其實佢諗住賣幾錢?
唔係話賣左咩?點解會老羞成怒= =
其實都唔知做咩變到咁
好地地講幾錢咪完
做咩無啦啦又咩國安法
(必要置頂)下星期六既光復元朗,係必要!
https://lih.kg/1338813

你都煽動暴動
佢有朋友 唔怕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞