【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
寫果個好衰
而家公主普狐露西mk99連專
另外鳳凰火補光天光琴水主教冇專

11-6卡得好嚴重完全冇頭緒點打 所以先問組隊有冇特別要用邊d
我啪石過算 唔係過唔到既
不過比30石早少少打完佢 上80lv
用公主打11章主線最實用同重要嘅buff應該係未來騎士減技能cd 其他都係靠記boss技能同走位
最好有返咁上下運氣
而家2ser 有冇公會收人
手殘唔知打幾耐先摸得熟避招

我見巴哈有d人推公主唔用盾純遠程黎避招 但自己試真係好脆仲快死左
明既,我自己火爪起手都唔建議人練火爪啦
傳箱石都可以屈運氣同運氣商店掃
但紫色個隻石消得好快
火爪唯一用處就係3v3 火屬塔都打唔到
仲要唔係太勁 但好多野代替到
雖然技術好 可以閃到好多技
我之前有課238覺醒 而家好多粒
係傳說唔夠only商店好少出
淨係儲圖鑑用
想問下 火刀 值唔值突上80lv??
依加唔多值 火刀靜係用黎玩3V3
近戰隊都係玩SOHEE 公主 莉莉絲 仲有咁多近戰BUFF既野取代 新角又近戰BUFF

除非你玩大師PVP 多幾隻比你選擇 可以克人地用冇防負卡囉
收到 其實我pvp 都唔多好 火隊諗住升火刀 打團隊傷害 如果唔係升邊隻打團好呢??
火隊就是個joke
自從3v3轉左制之後,加埋而家輸左都唔跌盃
搞到個風氣偏向討伐,討伐勁既角色就係人權角
好窮呀,長期唔夠 10萬係身 錢關又少錢,物價又鬼咁高。
點先用到咁多錢...
長期1000萬係身
你試下輕點一下你個道具圖鑑,你就會明白。
只要一踏上開圖鑑為左增加角色能力,你就變成長期窮困
玩左成年都未有錢過,明明道具圖鑑都開得7788,但又會有其他野要用到錢
未更新前個錢關得咁少錢,邊度夠洗。但更新左,都依然唔夠
下星期出新角,又要返去刷碎,變得賺得更加慢。
當時更新80lv錢關其實都同我地今期更新個衝擊差唔多,就算今期錢多左都係唔夠用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞