【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
抽左sohee專 但係無個人
有新野已經好好啦
中左垃圾火拳專
想問鋒利槍炮係咪算 牛頭同魔鏡飾既下位版?

同埋應該唔應抽武器池?(家留曬黎抽角?)
通常都係抽角 因為英雄水晶係必需品
冇野好抽+有需要先抽武器
Mk99 奈里 未來公主
應該突破邊個把武好?
卡175lv 要搵把黎加
Mk99
Mk99 優先突破討伐隊長專武

我岩岩仲突左公主專
咁就一世不過冇咩所謂既,遲少少公會戰起步咁解
其實公主 都無問題,除左討伐戰之外,其他場合都用得著。
諗住大家成日話allin公主
咁未綠鎚都allin埋比佢
想問72lv滿覺醒嘅蘭兒打77lv滿突破+覺醒嘅公主 假設冇俾佢第一次技能入連鎖 組隊buff一樣
有幾成勝算?
公主各方面都用得著,我都突滿左把專,除左公會戰,其他時候我長期用佢上場,至少係羅馬 個個都攞佢係頭,所以突佢都實無死。
你好似上次都問過?做咩咁堅持依樣野
因為大部份人都有練公主 競技場成日見
想知呢兩隻有冇得用低啲練度counter+打贏公主
上次問泳熙係因為我主ac有連專但冇升
今次問蘭兒係因為我分身有專 諗緊抽唔抽好
希望有熟悉呢3隻對局嘅ching可以答我
如果你係新手 或 中期進度既,我覺得你唔好為左隻公主 花資源係一隻無咩用途既角色上面,同埋pvp 對方識走位,有戰術,變數好大。而能力方面,大家加成唔同,同一隻突滿既公主 數值可差好大。你都係花資料係實力d角色上面啦。
階段禮包係咪可以最後果日先買 留黎玩下次活動
再請教一下
目前水狐 光天使 未騎 都未連專既情況下
有300里程應該換邊把好
感覺水狐有冇專個輸出影響好大
但好似除咗討伐之外又無咩上場機會
光天連唔連專就好似無咩感覺
未騎又係個減敵方CD能力相當有感 但得羅馬先用到
回家了,家陣玩到world2,啲劇情正到
btw想入返個公會玩下公會戰同黎緊個更新掘石
唔使太chur都得 驚陣容跟唔上

暗爪,新土角,救生員魅魔得角無專
諗緊80邊隻好
差光琴光槍火爪未中
定係換埋光琴80佢好
光琴你光隊未齊腳就唔好諗住
如果你暗隊暗刀暗爪或者土羊土花都80就升埋暗狼土弓80
三隻都要連專,唔係選擇題黎,
只係邊隻拎專先,
我就會諗邊隻可以幫你挖多d鑽就畀專佢先,如果你已經齊光隊腳或者冇補師角就就光天先,如果只考慮遠攻就未來騎/水狐先。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞