【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
你用呢隊玩開乜先
全光隊羅馬好似唔係特別勁
公會戰又唔駛特別用補,你就咁mk 大公主 光天 小狐輸出可能仲高過你入隻奶
pvp 無打開唔知
係主線可能要隻好少少既補但兩星水奶土奶其實都頂到下
我搵哂商店 都搵唔到
單抽,唔使留,當抽里程+英晶/魔金
一定係單抽
里程只會換專武,而且光天專比較重要

同堆睇你啲角色都唔算練好多,咁快走純光好蝕底
同埋咪係油王都唔好拎付費抽10連
我主要玩羅馬 卡馬遜 公會戰主線過晒 競技場又無乜興趣
咁係咪換光天使專武會好d? 或者有無其他3星角係值得用300里程黎入隊?
本時黎講PASS好過月卡
而家就一週年3 STEP,同自選英OR專
新帳頭7日應該有
巴打買帳?
多謝你意見我諗我都會去換光天使專武
點解純光會係蝕底?我玩得唔耐唔係好識
唔係 我個帳自己刷既
我搵下先
原本來買帳 但聽講會比人封
就廢事買

搵到了 呢兩個
我是咪應該等最後一日 先課?

因為呢家送每日10抽都有機會中?

唔該
光天連專一定好過你又井多隻野無專返黎2 星角連專隨時仲好用過3 星角無專
而且光天羅馬公會戰卡馬都有用
其實公會戰唔全屬齊隊都仲有排搞 角之後可以諗下未來騎,我見羅馬仲係好多人未來騎夾公主咁用
咁我揀光天專武啦

睇黎我都幾好彩
純光一般只會用係地平線之塔同公會戰

羅馬共鬥卡馬競技場呢啲都係先練多啲唔同屬性比較好
課咗既再抽其他角色,呢期一周年,個池好多人權角,建議搏盡佢

新手想問下我而加主力升咩好?
狐 你新手保底專同七月個商店300出左未
好似未咩嚟嫁?
新手保底都未出?

商店300
商店>里程>左上第一個>史詩專屬裝備寶箱>比300魔金>綠專
賣900果個就睇你財力啦
新手應該未有資源買果個住

呢個300每月必買
八月一會刷新一個 你淨兩日
有冇大佬幫手睇睇跟住落嚟應該點行
而家玩到冇曬方向組隊又唔知點組好

圈住嗰啲係連埋專武
而家主力谷緊隊光隊出嚟
但係谷完係咪就唔使再刷進化石
定係再整埋隻5星水餃做公會戰輔助角
最後再問埋伊娃係咪除左羅馬普隊有啲用之外其他時間係廢
我都新手都想知我就係岩岩整左隊純光 聽完巴打講好似好on9咁而家 我主線推到4
想問下有公主連專, mk天使狐狸冇專
夠300里程換邊隻專武先?
想組光隊
純光打普屬關咪好辛苦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞