【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
今次卡馬遜好似難打咗咁嘅?
第3關都炒
好大吸引wo d禮包,又可以滿突多1-2把專
對你課左10萬港紙既ac好有興趣,我依邊好多新手想買ac,請問幾時有周邊,圖鑑,同埋滿突專望下?
認真的,仲有唔少新手想買,如果仲有人想放,水準唔差,價錢合理既都可以問下我
都話我團堆新手個個搵ac,我既然知,佢地緊係有問過你,想知更多資訊姐你唔係諗住我講笑掛,班新手真係搵緊ac架
做咩講到好似我玩9你咁
Sad,咁快賣左搵我ma,頂課ac依家好難搵
因為我地出得起錢真係勁既,幾萬都唔係問題,不過可惜你賣左
所以呢?請問關我地想買ac咩事做咩突然起返我以前既Po?你覺得我係鬼?
我唔撚明wo,堅想買ac,你好似起曬鋼咁,仲起埋人地以前既po,你唔想賣比我咪直接出聲,係到兜圈,屌,課左十幾萬既ac,係人都心郁啦,你有咩問題姐

我都擔心你安全,你又幾時走
屌你老尾,依家日日幫班新手睇ac,上次依到賣$2500個巴打都係我地團食左,我似玩9你咩?你起乜撚野鋼姐,你唔想賣咪答唔想賣,我地團有錢洗玩9你,做埋曬d on9野,你係咪想講你想威脅我呀?

得一個可能性會咁撚樣既姐,就係你想食新手水,覺得我開聲係玩9你,因為有老手睇相,你實呃唔到人,然後依家就嬲9啦,又係你自己開聲話課左10幾萬,又係你話賣ac,依家我逼你咩?我問你個ac有咩問題?依家唔見得光?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞