【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
都係用返你上面句野覆你啦
如果
聽講赤紅有15個被鎖
[我覺得GT應該係發現果下已經要緊急維護+公告事件會點處理]你究竟知唔知自己講緊咩,如果全SER緊急維護就所有玩家直接炎上,就係咁簡單,同埋佢依家係捉曬涉事玩家去處理個問題,其實個做法比你想像中有誠意得多,因為做既野係煩好多,公告就公告左,人地係FB同官方DC都有講,你唔知道,唔了解就其實唔關人事既

[至於依家咁做都無咩野, 話曬都只係玩人地隻GAME姐]真係唔明你對依家官方既做法有咩不滿,不如你講下佢應該要點處理?
笑死呢個係你諗法咋
緊急維護+賠償呢個做法會全體炎上
上一次緊急維護+賠野都大把人鍾意啦 話黎多幾次添呀
呢種諗法係大部份手游GAME都適用添呀
呢D事如果係你所講既BUG, 影響又大,
按你講法, 你知係BUG啦, 你又知唔關隻GAME D CODE事?
條兌換碼撞正隻GAME D CODE 搞到無限兌換
正常都係緊急維護作後一步處理先
+官方公告先叫有誠意
如果係人為錯誤, 用你果套先係方法之一
因為知錯乜唔洗關GAME處理
明明你自己講緊緊急維護+公告事件,做咩又變左緊急維護+賠償?真係睇唔明,9唔搭8
哦 你鍾意點就點啦
反正緊急維護伴隨賠償係常識
等同冇講限換1次 但玩家知係1次 係常識
咁都講唔明呀
係咪見我講你N次唔明 自己都要講下
[按你講法, 你知係BUG啦, 你又知唔關隻GAME D CODE事?
條兌換碼撞正隻GAME D CODE 搞到無限兌換]

你都識講撞正隻GAME D CODE,咁已經係BUG啦,唔係數據輸入錯誤啦,仲點人為呀

做咩要緊急維護呀又?又唔關我事,係得你地個600幾個人炸MA人地直接捉曬涉事既出黎回溯點都好過全SER回溯啦,係咪呀
但啲進化石同水晶點算短期內依然拋離現時玩家幾十條街
一日未出人權角/改變現有meta嘅組合之前 佢哋依然可以憑住現時已出嘅角色屌打所有玩家

⚠ 注意:
※ 每位玩家只能參與一次活動

人地都講到明只可以拎一次,又話人冇講限換幾次,人地出埋公告致歉又話睇唔到柒少陣OK?
笑死 你做乜又重覆呀
我話按你講法呀
又我識講都係BUG
講緊你所講既處理手法咋
咁以後唔洗緊急維護啦
之前果D都幾無謂WO
好多都唔關事WO
影響某小部份人姐
所以話你幾矛盾, 又要硬講係BUG
又要扯影響小部份人做乜要緊急維護
原來果下已經知所謂既BUG 只係人為錯誤漏左SET上限
IOS 仲可以扯係網頁問題咋, ANDROID 係GAME兌換架喎
你知唔知活動一次係指佢D 留言活動
下面N項都係講緊
仲要係Templets黎
同埋做乜依家又識分D字眼呀
我搵埋算啦
已兌換的代碼無法再次使用。
佢依個TEMPLET就係包含曬留言同佢所指既活動,就係廢事比你地話佢冇講,所以先至有依個TEMPLET,咩叫指佢D留言活動?人地都冇講過只係包含留言活動,大佬,你係咪閱讀理解有問題,注意個到有講兌換碼,亦有講粉絲專頁留言,係你眼中就變左係講緊留言活動

[※ 本次活動與兌換碼將以UTC+8時區為基準。其他地區則擁有自己的時區規劃。]又睇唔到?
你睇唔到咋下
你自己就識COPY 呢句,
都講到明係本次活動+兌換碼啦
做乜第一句參與一次活動就自動幫佢套上兌換碼呀
唔係同一樣野做乜要分1次活動, 兌換碼又自己過期呀
斷估佢地呢班代理 係處理送CODE 方面應該有唔同做法
有D國際服自己送野要透過入CODE,
係其他服就係經留言官方直送郵箱
但實際上無咩權去管理隻GAME,
所以回報問題後 要等到話事果邊有方案先至可以處理
所以6點幾發生既事, 要係7點45分先講唔好再兌換啦
係你自己話篇野講緊留言活動,依家我指埋出黎又話係人地睇唔到,講到明本次活動+兌換碼咁即係包啦,咁你講咩係指留言活動呀?

[第一句參與一次活動]就係指曬留言同兌換碼活動囉,你係咪弱智架?人地係公告兌換碼個公告到講架WO,你自己唔睇清楚又係到9UP話人地冇講,又話人地又冇做咩又冇做咩,依家有曬圖指曬出黎,你又話人地唔包,JM9
6點幾發生既事,6點幾就封左300體個CODE唔比換啦,你係咪又唔知呀?

斷估D咩姐,根本上就係SEND上去既依個版本就係撞依個CODE,美服都撞左,人地封240小時就係咁簡單

[有D國際服自己送野要透過入CODE,
係其他服就係經留言官方直送郵箱]

入CODE個網係亞服,美服,其他服都係依個做法,完,係得韓服唔係
你咩料 你鍾意腦補係你既事
我就鍾意睇合約式既例明,
事實有區分就唔會有咁既寫法出現

不過算啦 由你當初唔明我講既台仔諗法我就應該潛左佢, 就唔洗扯到咁遠, 偏離曬我想講既野
因為無記錯係守望post 都唔知有幾多罵戰係關你事, 或者我記錯人
sorry 大佬, 我唔應該係度講野挑動你既神經
glhf, 一周年coming
都似
咁多次送code都無事
係今次有事
應該唔知trigger到咩bug限制唔到
可能真係學你話齋個HEAVENHOLD係d global variable定咩
所以要del code再報返比原廠dev去fix
不過話咁耐都係9估
正常佢地應該都會uat
出code前應該淨係試redeem到
但無試過可以重複redeem
講緊例子姐 鬼唔知其他服係咩咁大網頁寫住幾個ser,講緊同一樣野唔同ser 做法唔同姐,都係講緊冇權呢樣野所以先會有下面一堆野統一做法
所以呢次花生幾好食
因為唔係d 咩新野
只係舊野出錯
我估manage 非韓ser都係outsource左
d人應該後台淨係出下code search下野咁
今次出事佢地唯一可做就應該係
del code再報廠
唔係親生仔真係慘
可能依個係kaokao game一向做法
咁都正常既
自己原廠既一套可能send in game message
outsource就比套for outsource既set下code check下野
有咩就先report比原廠
不過點知1週年先搞d咁既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞