【I/A】守望傳說 Guardian Tales(60) 正評下抽出白盒|教學喺#2#3

1001 回覆
43 Like 3 Dislike
劇情係唔錯 不過真係冇乜野玩 我入坑左一個月到 每日就係on兩次game掃蕩清體 得閒刷下卡馬 合作 公會戰 一日都用唔到我半個鍾 不過幾岩我呢d冇乜時間玩既人
如果唔係綁咗常用gmail 我都想賣
主號體驗同我唔長on嘅小號其實差唔多
打上top 100無特別比較爽
突滿唔會有新招 難聽啲只係數值高咗
咁不如玩小號 付出極少但係體驗相似
AllforOne 收2人
下季會開始休閒, 應該都輕鬆前50
有心玩會幫手打BOSS, 輸出唔太低幫到手收頭都OK
有意PM
https://t.me/GTrecruit
代碼:bari
金幣20萬
Code: invader
10傳說石
想問未來公主、光天使、光琴 配mk99、尤金、狐狸 三隻邊隻好?
如果打討伐,一定係配mk99(遠程buff),另外,你上述組合,未主更換成遠程buff角色
Thanks

仲未有會考慮下 極休閒排4xx 唔駛入tg group,打齊3 場就ok
其實公會戰d石唔係好多
點解好似個個都咁chur咁
唔該哂ching先
今朝搵左新會了
資源多
隻game太悶,唔chur公會戰就冇野好chur
咁就睇你公會排名啦,其實大部分會都係要求你每日打齊3刀,好少會叫你排刀爆一隻王,所以唔覺有幾多真係CHUR,每日3刀炸WO,3刀鐘炸WO,係你要拎石既義務黎

隨時歡迎過檔輕鬆玩
其實老實講,我作為一個公會會長既角度咁睇,D人下下話CHUR,但有冇要你一齊係某個時間排刀先?有冇話要你一齊開會商討戰略姐?

講真大部分公會咪又係每日3刀,每日3分鐘都打完,我反而想問點解咁多人可以每日唔提就打唔齊3刀先,3分鐘都比唔到我,咁我留你係到做咩姐有D既問題就係季季都係個個分數,好明顯睇每季分數都知佢有冇抽時間禁幾個制練下角色同武器,咁你本身高分就話囉,但你低分就真係898,依D野完全有心留意下就睇得出
三星期先一次,資源唔係多架啦,不過見到自己輸出排名有升高都係樂趣黎既
我就係話d人要入tg谷到傾戰略好chur
我自己個人覺得加齊3刀最大輸出收工就得
我都覺要入tg 傾點打就好煩
世界11通道2難打到一個點,最後4四地圖炮嗰個位打極都過唔到
等下個禮拜二 會削弱同可以復活三次
下次改版會改易d , 再等下
我地入tg好多時係吹水同叫人打會戰,pin d打法比佢地睇下咪算
我連打都費事
啲獎勵垃圾到
見到啲人淨用公主過到好勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞